always crashing in the same car

Sep 08, 2008 20:49

blbl, reikia gal raštiškai pasižadėt, kad susirasiu servisą, ką? Kaukia. Ir kokie tai varijotai nuplėšė prekinius toyota ženklus, radau po nakties, bet nu kam jiems tie ženklai, ką, kam??? Man tik gūdus vargas dabar, ypač su bagažinės užraktu ir blablablabla, wateva, bo - kasko :D

Obettačiau, pastebiu mieste dabar visas tokias nuplėšytas nubrūžintas mašinas, šiandien - honda. Dar ir priekinis bamperis trinktelkta iki suskilimo, o ir galiniam taipogi daili skylė. Vairuotoja - pusėtino dailumo blondinė, nepatiko jai mano įdėmus nužiūrinėjimas. Nu, nepyk, o sese nelaimėje.
Jei tęsiant apie mašinas, kokių tai keistų mašinų pilna senamiestyje. Na, tokių, kurios labiau būdingos miegamiesiems rajonams. Jezou, kaip perdedu, gal kelias dideles lievas audines bei plerpiančius 'bemzus' ir vieną didelį  lievą parūdijusį mersą mačiau, tai jau čia pilnas senamiestis. Ghm.

Per ltv panoramą regėjau siužetą apie katalikišką gimnaziją, o viena gimnazistė dailiais kirpčiukais su karštu įsitikinimu tvirtino, kad katalikiškas auklėjimas tiesiog pats geriausias. Vyras vienuolio rūbais tikino kursią švarią aplinką, apsaugotą nuo kompiuterių. Kažkodėl neramina tokie pranešimai per nac.tv.

always crashing, db, tv

Previous post Next post
Up