blblblblbl

Nov 21, 2007 12:06

pasiskųskim. Nu, aš, t.y. tą darysiu, ba man kitų skundai itin retai įdomūs būna. Ypač tokie filosofiškai intoksikuoti, kai aiškiai matai nuostatą, kad "visas pasaulis prieš mane", kodėl kodėl taip nutinka man/su manim ir pan. Spėju, kad vaikystės traumos mane kamuoja, ba užaugau šalia pavyzdinio tokio sindromo kamuojamo .. e. nu.. giminiečio!! Gali keisti - keisk. Negali - išmok su tuo gyvent. Gali ir nieko nekeiti - tai taip tau ir reik :D

Čia kaip su tuo nuleistuku. Išdrįsi paspaust ar neišdrįsi. Blyn, pasakytų man auka - neišdrįsi paspaust nuleistuko, iškart šaučiau. Net neperklaususi - wtf per daiktas tas nuleistukas???

Eee :D

Čia ne apie tai. Čia skundžiamasi!!

Man skauda galvą. Dažnai. Nekenčiu tokių dienų, kaip šiandien, kai galvą skauda kaip po vakarykščios, bet tai kad nieko vakar nebuvo, tik dirbau ilgai ilgai, vūūūhūūū i have no life. Bet tai alga gera :D niu, kol pvz nesumanys sumažinti sąnaudų, bet tai ką, dar matau gan patrauklią veiklos nišą tapt senamiesčio bomžu. O ką, laisvas grafikas, daug gryno oro, susitinki su naujais įdomiais žmonėmis.

Ok. Ibuprofernas 600, ateik čia. Kavos ar žalios arbatos?

kava, nuleistukas, auka, skundai, galvasopys, žalia arbata

Previous post Next post
Up