"hm" - pagalvojau.

Oct 26, 2007 18:41

Reikia prisipažint, kad šiuo metu išgyvenu gilųjį David Bowie periodą. Susipiratavau visą diskografiją (nesididžiuoju, nes ;_;) ir klausau, daugiausia mašinoje.
Turiu priekaištų kokybei, va kame esmė ir nuolat gyveni laukimu - pvz klausai Ziggy - boy he played a gitar, ir bac - kitas gabalas pasirodo besąs kažkoks boy band i love youuuu ;_; Galima gi ir avariją padaryt kai druskos stulpu pavirsti. Ir kokybė, kokybė spėju, kad ne ta.
OK, mano atradimai:

image Click to view


Kokia jaunystė, koks grožis, kokie kreivi dantukai, kokie akiniai ir jau liesumas, ypač tų kojų - kaip stirniuko jauno ;_;

Dar keli klipai:

image Click to view


Kita versija, kiek kitoks atlikimas bei spec efektai (anam klipe gal kokios penkiasdešimt dolerių turėjo kainuot :D)ir omg, Ziggy!!! <3 Veidas liesas, visas kūūūdena, gili narko stadija, ania? :D Dantys vis dar kreivi.

image Click to view


O štai čia po kokių gerų dešimt metų (ar gal daugiau?) daina apie tą patį Major Tom, kurio šaukiasi Ground Control. Nu gėris ir grožis, Davidas gražiai subrendęs, jau paakiai kiek patinę, musiet su narkotikais kovojama, gal jau ir Iman Davido akiplotyje, nors gal dar ne, o dantys!!!

Taigi. You better not mess with Major Tom.

space oddity, david bowie, major tom

Previous post Next post
Up