širdele mano

Nov 16, 2006 16:17

o kodėl tu liūdna? Greičiau - durna ir spurdi it koks spurdantis daiktas nuo kiek? Nuo 4 puodžiukų kavos. Iš kurių tik vienas padorus buvo, rytinis bliūdas, o kiti maži antpirščiai.

Kava vis dar man nenori atleisti. Gi buvau išsižadėjusi ir nuklydusi į žalios arbatos sroves lygiai savaitei. Paskui tik pajamė už nu ne pautų, ne pautų, bet kavos reikėjo oi reikėjo.  Plius - kaip neišgersi kavos, jei jau esi Paryžiuje, Eliziejaus laukuose ir stato žetem prancūzas? Eliziejaus laukuose kava, arbata, vynas - viskas viena kaina, taip kažkur nuo 7 eurų. Paėjus toliau - maždaug 5. :D

Taip ir pargrįžau į kavos tikėjimą, bet širdelė kažko nerimauja. Nebepasitiki. Nuo tol taip ir laviruoju tarp kavos ir žaliosios arbatos - neretai galima mane pastebėti einančią ilgais koridoriais su mažiūku kavos puodžiūku vienoje rankoje ir dideliu puodu žalios arbatos kitoje. Visas duris galima atidaryti keliu ir pinigais, aišku savaime :D

Besotė... Nors kažkokio kito žodžio reikia, gi nepasisotini nuo šitiekos skysčių, tik bėgiot daugiau reikia. Bet tai gerai, sportas gi. Ištroškusi? Pertroškusi? Nutroškusi? .. :> Nu, kažkaip ten.

Širdelė baladojasi, o galvelė tokia kokia tai nurimusi. Šiandien toks vizitas pas gydytoją buvo, kai sako - turim viso 14 kandidatų, bet iš esmės su kokias 3 tęsim pokalbį toliau, o jums paskambinsim kitą savaitę. He.

O dar tiek darbų. Ryt planuoju, oi planuoju, ryt jamsiu Europą ar kaip ten, nu konferencija, omg. Bet čia tik tarp kitko. Realiai labiausiai man rūpi coffee breake'ai. Nepavesk širdie, nepavesk.

kava, eurai, mėgiami užsiėmimai, aukštas kraujospūdis, žalia arbata, skylė, eliziejaus laukai, gydytojai, Paryžius

Previous post Next post
Up