jis grįžo!!! Jis pargrįžo!!!

Feb 09, 2007 09:23


Jonas P.!!!!
ŪŪūū. <3
Aišku, kad Nidos Vasiliauskaitės straipsnis, aišku, kad apie paxių ir štai jumis meleonas komentarų, tarp kurių vėl atradau jį.

<3 
Mano širdukas. 
Man labai labai patinka jo logika ir minčių dėstymas. Jeetau, kaip man patinka:

Jonas P., 2007 02 09 06:00
Per 16 laisvos nepriklausomos Lietuvos metų mūsų šalyje išryškėjo ir suvešėjo daugybė negerovių:
1.Valstybę apraizgė neregėto masto korupcija.
2.Valdžioje buvusios ir esančios tradicinės partijos ir jų lyderiai visiškai atitrūko nuo Tautos.
3.Vis didesnę galią įgyja naujoji nomenklatūra, pasivadinusi "elitu", kurios pagrindinis tikslas - kuo greičiau beprotiškai pralobti.
4.Lietuvoje iškilęs rimtas pavojus demokratijai, nes korumpuoti politikai, pasitelkę žiniasklaidą, vienijasi su verslo struktūromis.
5.Vis dideja praraja tarp turtingųjų, privilegijuotųjų ir skurstančiųjų, niekinamųjų.

6.Per 16 metų valdantieji specialiai nieko nedarė, kad Lietuvoje rastųsi ir stiprėtų vidurinė klasė.Praktiškai kaip tokios Lietuvoje jos nėra.
7.Išaugo valdančiųjų remiami nežabotos kontrabandos mastai.
8.Narkomanija, alkoholizmas, savižudybės ir nusikalstamumas pastoviai auga..
9.Nešvarus privatizavimas, žemės sklypų ir ivairių paramos fondų grobstymas.
10.Teisinis nihilizmas, teismai tapo ponijos interesų gynėjais, įstatymas ir netgi Konstitucija laužoma ir interpretuojama taip, kaip patogu ponijai.Teisingumo ieškojimas ne tik pačiai valstybei, bet ir eiliniams jos piliečiams tapo nevilties keliu.
11.Katastrofiškai dideja Vilniaus atotrūkis nuo regionų.
12.Tradicinių partijų nepajėgumas valdyti politinius procesus, vienytis ir dirbti Lietuvos ir jos Žmonių labui. Nė viena partija nesugebėjo per 16 metų išauginti bent vieną padorų, Tautai tinkantį kandidatą i LR prezidentus.
13.Lietuvos valdantieji - tai nomenklatūros ir komunistų triumfas,KGB rezervistai ir politiniai beraščiai.

14.Nuskurdintas ir išdraskytas kaimas, išvarytas iš namų ir bėgantis į užsienį gabiausias jaunimas ir darbingiausi žmonės, nykstanti Tauta.
15.Šimtai mušamų, luošinamų, žalojamų, seksualiai prievartaujamų vaikų.Badas iki visiško išsekimo,šaltis, "tėvų" žiaurumas- šiandieninės Lietuvos kasdienybė.
16.Parsiduodanti teisėsauga ir žiniasklaida, saugumo savivalė, paraližuota inteligentija, įbauginta ir užčiaupta Tauta.

Bet koks bandymas išsiaiskinti ir šalinti šaliai pavojingos raidos priežastis, sutelkti tautą atsinaujinimui, sulaukia inirtingo naujosios ponijos pasipriešinimo. Buvusieji ir esantieji valdžioje susivienijo su verslo struktūromis ir, pasitelkę didžiąją dalį žiniasklaidos, sukūrė SISTEMĄ.. Užuot šalinusi per 16 metų susikaupusį blogį, sistema rūpinasi tik savęs išsaugojimu. Sistemai nesvetimi visi amoralios kovos metodai: žiniasklaidos užsiundymas, nepagarba Lietuvos žmogui, įžeidinejimai, patyčios, Lietuvos diskreditavimas pasaulyje, visuomenės bauginimas, baimės , nepasitikejimo, įtarumo, persekiojimo atmosferos sukūrimas, totalus sekimas, privačių pokalbių klausymasis ir registravimas, manipuliavimas teisėsaugos organais.

Ar tokioje valstybėje mes norime gyventi, ar mus tenkina tokia netvarka Lietuvoje? Ne, ne ir dar kartą ne. Lietuvos žmonės nori Tvarkos ir Teisingumo šiandien, o ne miglotoje ateityje.
Todėl kviečiu visus ateiti į rinkimus vasario 25d. ir vieningai balsuoti už SĄRAŠĄ Nr.5.

Whee!!! Koks grožis ;_;
O svarbiausia, kad Jonas P. puikiai įvaldęs copy/paste - :DDD lygiai tas pats komentaras paleidžiamas į trasą kone visuose straipsniuose apietvarką!ir!teisingumą! per pastaruosius - kiek tem metų nuo paxiaus apkaltos pradžios? <3

Beje, kai aš pasigeriu, tai man visada, visada iškyla egzistencinis klausimas - ką konkrečiai padarė paxius, kad jį iš prezidentų išpirdolino? Konkrečiai?

Taip, aš turiu mėgstamus delfio komentuotojus. Padūmaješ, va


jolka  sinitzkiui peršasi :P

ETA: OMG, dar padavė!!! :DDD tyri perlai. Tyri.
Taip, man šiandien labai nesidirba. Labai.  

interneto mūšiai, minedizmas, Nida Vasiliauskaitė

Previous post Next post
Up