iš tikrųjų, tai aš tenorėjau šitą nuotrauką įdėt

Jan 06, 2011 17:40



Nesgi tikrai net labai labai. Su visom tatuiruotėm. Šekit ir jums kompleksai, vyrija :D

Maroon 5 frontman Adam Levine has stripped naked for a new shoot.
"The usually shy 31-year-old rocker - who's dating Victoria's Secret model Anne Vyalitsyna - has taken his clothes off to encourage men to check for signs and symptoms of prostate and testicular cancer."

Pasitikrinkit ten visus pasamonus, nes svarbu. Turėčiau, tikrai tikrinčiausi. Pas gydytojus!!! O ne tą faktą, kad turiu :D

Bet jei jau update, tai update - R.Bružas tikrai pernelyg mandagiai kalba apie naują krivickų madą kraupint žiūrovus žiniomis apie nuodus maiste, pedofilus po lova, vandenį nuoduose ir kitus smagius dalykus; ogi žiūrovams maloniai kraupintis. Maždaug taip reziumuosim - yra paklausa, bus ir pasiūla. Visiems labai smagu tikėt ekspertais, žinovais, homeopatais, tarologais, šv. ekologijos išpažinėjais ir kitais baubukais. O čia dar ir baisu. “People want to be told what to do so badly that they’ll listen to anyone.” Don Draper.

Tai dar apie kūdikių skiepus ir autizmą - doctor faked data linking autism to vaccines. "The British Medical Journal on Wednesday accused a disgraced British doctor of committing an "elaborate fraud" by faking data in his studies linking vaccines with autism." :) Nejaugi. iš principo gaila tų kūdikių, kurių dėl vaidilučių durnumo laiku nepaskiepijo, bet oh well. Vaidilutės.

Daug tautos šiandien gers dėl Pakso išteisinimo?

valstybinė medicina 4ever, masinė psichozė, pretties, mad men, šv. ekologija ir jos išpažinėjai, mes negalim be balių, tv, debilai ant lt, gydytojai, media circus, masinė isterija

Previous post Next post
Up