nusistebėjimai

Dec 29, 2010 17:12

keistas man žmonių pomėgis visokių demotyvacijų ir/ar motyvacijų - kvailas paveiksliukas su paprastai dar kvailesniu užrašu, so what??? Vienintelės demotyvacijos ir/ar motyvacijos, kurios tinkamos yra Barnio iš How I met Your Mother, nes Barnis yra awesome.
Šian mačiau demotyvaciją su apgraužtu kūdikiu - gal iš kokio siaubo filmo kadras, o gal iš realybės - hello, pasiskaitykit apie eilinį kūdikį šiukšliadėžėj - su užrašu, dead children, because it's funny. And it is, dammit.

Obettačiau, kalėdiniai ar kitokie stebūūūklai vyksta, randasi, nutinka, bet apie juos nieko nerašom, ba tee heee - friends only ez 4 pussies.

Dar keistesnis man žmonių ar personažų pomėgis, o gal net poreikis ar net misija leisti laiką diskusijom su oru, bet tai ką. Leiskime. Juolab, kaip spėju, tos diskusijos vyksta darbo metu, o jei kas sugeba atrast tokį darbdavį, kurs sumoka už sriautingus domkratus (šios frazės autorystė priklauso krakai) facebook'e? Respektukz! Net įdomu, gal triusikus ant kelnių nešioja tie facebook ir kitokių internetų supermenai ir/ar kovotojai už tikrą!vienintelę!tiesą!sriautingais!domkratais! (tuo atveju, jei kovoms aukoja laisvalaikį - supermenų darbas gi neapmokamas ;_;).

Nekenčiu žiemos. Slidu, gatvės nevalomos, nebarstomos, gerai bent, kad nevažinėju šiom dienom (hello, tax'u darban 5 lt, tai apie kokią mašiną dar kalbėt), apie kiemus išvis nėr ką kalbėt. Įdomu, dalins Vilniuj kastuvus gyventojams? Sniegui kasti. Klaipėdiečiams jau duoda. Pavydu.

minedai, friends only is 4 pussies, sniegas, žiema, interneto mūšiai, tv, facebook, interneto purslai, debilai ant lt

Previous post Next post
Up