you'll be lonesome when i'm gone

Oct 28, 2010 14:32

nes viskas yra about me, me, my precious me!!! :D  Atsiprašau. Truputį išprotėjau, bet čia iš didelės laimės.

Tai ta proga - pats nuostabiausias str, kokį kada buvo galima parašyti: Košmaras Rusijoje: alkani lokiai atkasa kapus ir ėda mirusius :

„Iš tolo jis atrodė kaip stambus, kailiniais apsivilkęs vyras, palinkęs prie itin mylėto žmogaus kapo. Tačiau priėjusios arčiau pamatėme, kad ten - į kapą įlindęs lokys, ėdantis palaikus“, - pakraupusios pasakojo dvi vietinės moterys."
(ta pati , tik sutrumpinta žinutė yra ir kituose tinklapiuose, raskit patys. balsas - kaip visada - nepaveda su awesome levels of retardation)

Dar ta proga žinutė anglų kalba su klasika jau tapusiu PREVED.

O štai čia originali žinutė, pasirodžiusi guardian: Russian bears treat graveyards as 'giant refrigerators' : "the omnivorous bears had "plenty to eat" this autumn, with foods such as fish and ants at normal levels. The bears raided graveyards because they offered a supply of easy food, she said, a bit like a giant refrigerator."

Ir pačiam užsiskanavimui - lietrytis jau pritaiko šią nerealios svarbos žinutę LT aktualijoms: Žvėrys sudarkė mirusiojo kūną:

...Manoma, kad vienišių mirtis ištiko vasaros pabaigoje. „Lavoną galėjo sudarkyti laukiniai žvėrys. Šalia esančiame miške yra lapių, usūrinių šunų. Jie greitai užuodžia lavono dvoką”, - sakė G.Bakūnas.
Suėda palaikus

Karelijoje (Rusija) užfiksuota atvejų, kai išbadėjusios meškos ėdesio ieško ir itin kraupiais būdais - kapinėse atkasa karstus ir ėda palaidotus žmones.
„Karelijoje vienas lokys išmoko atsidaryti karstus, o paskui išmokė ir kitus. Jie labai greitai mokosi”, -sakė Rusijos laukinės gamtos apsaugos fondo atstovė M.Voroncova."

tai va gal tiek apie dramas ir dramų raibulius internetuose.

in the ass!!!, pūkuoti gyvūnai, interneto purslai, 4zelulz, life's a bitch and then you die

Previous post Next post
Up