vat už ką mėgstu alfa.lt

Oct 11, 2010 13:49

labai įdomus yra tinklapis alfa.lt. Toks vėlai atsiradęs ir gerokai retarted palyginus su tuo pačiu delfiu, tiek naujienų pateikimo, tiek visokių ten prabangių apžvalgininkų ar tinklaraštininkų... :D pasisakymų prasme.

Gilesnės analizės tikrai nebus, bo baistingiu (vienas žodis), bet štai, alfa.lt klausia kokia šiurpiausia pasaulio vieta? Ogi žiū - kaip gražiai nufyrinta iš cracked.com The 6 Creepiest Places on Earth - pozicija nr. 6 - Aokigahara miškas - su tom pačiom kaukuolėm, ženklais ir net kilpom :D Pasigėrėtina.

O ypač pasigėrėtina tuomi, kad net nepasivargino alfa.lt išverst tinkamai - ir štai, nuostabus pareiškimas, kad tame Aokigahara miške Japonijoje buvo filmuota "Bleiro ragana." Heh. Šiaip per 8 dienas parkelyje nutraukė tą filmą, nes tokia ten ir ragana.

Beje,  visos tokios alfa.lt naujienos paprastai. Mediocre level of retardation, nes būna ir geriau plačiuose internetuose. Ahahahaa, dar atsiminiau, facebook'e alfa.lt itin pasigerėtinas social media failure  pavyzdys. Įdarbinta(-s) koks(-ia) tai eločka(s) ščiukina(s), su maždaug 20 žodžių atsarga. Labai smagu.

social media, facebook, debilai ant lt, interneto purslai, 4zelulz, internetas

Previous post Next post
Up