kaip viskas braaaangu!

Sep 19, 2010 21:28

 :D dabar visi dejuosma dėl!kylančių!maisto!kainų!

Kyla, sūkos. Va, turguj ieškojom česnakų - o tu crvmtka - 20 lt už kg, sako ūkininkė Bronė. Sakau - kodėl? O ūkininkė nieko nesako, tik kytrai šypsosi retais dantimis.

Bet vat turguj pirkt man vis tiek labai patinka. Ypač, kai renkiesi prekes pagal žmones - va šita bobulytė, tip top kaip piratas atrodo, viena akis primerkta, a ką ji parduoda? Šparagines pupeles? Heh, seniai beragavom, imam. Imkit, miela panele, dar obuolių - antaniniai, reti labai. Oi, miela bobulyte, mes sode dvi obelis tokio gėrio turim. Bobulytė nenusimena ir dar įperša tokių baltų ridikų, tik 2 lt už 4 vnt. Manau, kad supus man jie, bet kad piratė labai namo norėjo. Įdomu, kam obuolius įpiršo :D

Bet einam toliau ieškot česnakų. Ooo, štai ir avietės! Po kiek? Didelis indelis - 7 lt, mažas 5. Nu gerai, mielas senjore, kuris panašus į mano senelį, duokit man tą didesnį. Senjoras išsitraukia iš kišenės sutrintą maišelį ir pila avietes. Sakau - o kodėl ne su indeliu? Susitraiškys gi man jos tame maišiuke ;_;. Sako - man indelis reikalingas, aš retai į turgų atvažiuoju!! Kadangi labai įdomi logika, nebesiginčyju.

Kur česnakai? Oi, imkit, miela ponia, ridikų iš mano sodo - sako gražaus veido pavargusi moteraitė, klausiu - po kiek? dulitu, gerai, imam, kad jau iš jūsų sodo, gražioji pavargusi moteraite, o kas čia tokie žali lapai - o čia yra citrinmedžio lapai, pakiša po nosim suplėšytą lapelį, labai kvepia, gerai dėt į arbatą. :) Na, o kiek jie kainuoja? Du su puse už maišiuką? tokiu abejojančiu balsiuku. :) Gerai, imu.

O česnakų taip ir neradom. Sakė ūkininkas Mykolas, kad kitą 6dienį bus, bet reikia bent prieš 9-ias ateit, turgūs čia ankstyvi. Žodžiu. Beviltiška man tų česnakų gaut. 

turgus, gal viskas yra gerai, pozityvas, pokalbiai, ruduo, atostogos, dienos ir dainos

Previous post Next post
Up