tobuliausia rugsėjo 1 d. ever

Sep 01, 2010 15:40

doom, gloom ir gal pažėkit pro langą. Parkavimo kiemelis pilnas kolegijos studentų (hello, future losers! :D) transporto priemonių, katros išmėtytos bile kur ir bile kaip, ten kur galėtų 5 auto stovėt, išdidžiai stūksto 3. Ir pan.

gavau dar vieną pasiūlymą knygas rašyt. Jo jo, iš pačių Penguin Publishers, tik NOT. Gal ir reiktų, susikraučiaų turtus aprašydama, nu nežinau kaip ir pavadint tokius individus, kuriuos mah biatch apibūdino - "pjūklais tokius žudyt reikia". Ew ew ew, I'm so not into that, bet it's a thought that counts.

O kur dar vaikystės traumos, kai tėvai aiškino, kad neturi pinigų nupirkt man sesytę, o aš klausiau - o tai jūs dirbat ar ne? Tada pradėjo aiškint, kad dievas nedavė. Lipau kopėčiom ant stogo, dievo ieškodama, paskui tėtis turėjo nukelt, dar dabar atsimenu.

Nemačiau šios sav. true blood serijos. Ir nuo Mad Men atsilieku... 3 serijom? herr krakadyla0 ir lieben opusas_oposumas , aplinkybės verčia atidėt mūsų pagėrimo kultūrinį rendezvous neribotam laikui. Nu, su kraka tai per pietų pertrauką kada galiu eit kavos pagert, atiduočiau tuos MM diskus. Arba gal į makdonaldą e621 dozės :D Šalta, metas storėlesnį riebalų sluoksnį užsiaugint.

giminiečiai, vaikystės prisiminimai, still ant lt, car trouble, lietus, angliavandeniai, true blood, rugsėjo pirmoji, šalta, e621, ruduo, ufb, lj, still

Previous post Next post
Up