ir kaip JIE ištveria?

Jul 15, 2010 15:06

pagalvojau pamačius mini maximoj porą kunigų - juodos kelnės, juodi švarkai ir marškiniai, tik skaistutės pakakliuose baltos.
Arba Pilies g. meno prekeiviai - kai parvažiuoju vakare, vis raudonesnės moteriškės ir vis tiek saulėj sėdi. Plikais pečiais ir rankom. Kai kurios palindusios po tom plastmasinėm būdelėm, bet ten dar karščiau, ar pvz nebandėt kada į šiltnamį užeit vasarą? Oi. Būna gi geležinių žmonių.

Karštis yra gerai. GERAI, SAKAU. Vasara gi, mėgaukimės, greit pasibaigs, kiek čia beliko. Tik reikia mažiau judėt, daug gert ir dar kas dieną skaityt visus bauginančius pranešimus apie karščio!žalą!tautiečiams! :D
Jetau, nu kokia žala, jei kvailai elgsies - pvz skinsi avietes vidurdienį saulėkaitoje, neprisidengus galvos, kai tau >75 ir turi nestiprą širdį, tai jo. Arba leisi mažiukams vaikiukams pabiriukams lakstyt prie ežero ar po kiemą plikiems tą patį vidurdienį, o paskui veši į ligoninę su odos nudegimais, tai vėl jo.

Oo, dar toj mini maximoj mačiau jaunas panikes, maximos mišraines beperkančias. Tokiu oru. Su tokiais karščiais. Maximos mišraines. SU MAJONEZAIS. Tai aišku, kad pirmaujam pagal savižudybių skaičių pasaulyje, kaip nepirmaut.

Och tu crv, antrą coca cola light kamštuką su laimėtu nauju buteliuku randu. Ogi jo niekur nekeičia! Kam man ta sėkmė, daba garantuotai meilėje nesiseks ;_;

karma, vasara, iš gyvenimo, iškritusi iš konteksto, vargšai menininkai, think of the children

Previous post Next post
Up