:'D

Jun 20, 2010 23:00

naujapilis, tpfu, kreivarankis , vėl pakoregavo lj draugų sąrašą :'D. O ką, nenori tiesioginės transliacijos į statistinio delfi komentatoriaus... nu niekaip nepasakysi, vidinį pasaulį, ba nei vidaus, nei pasaulio :/

George Harrison gerai pasakė: "As long as you hate, there will be people to hate.” Kai kurie yra šio reikalo profesionalai iš prigimties :)

Bet - štai racionalus pasiūlymas - o ar nevertėtų tų profesionalių hate'rių papildomai apmokęstint? Kodėl? Ogi jie naudoja visų mūsų pinigus (nu, tų kvailučių 28%, sąžiningai mokančių mokesčius). Kam? Gydymui. Nuolatinė neapykanta irgi visų tiesų žinojimas garantuotai didina kraujospūdį. Padidintas kraujospūdis kenkia širdžiai bei kitiems vidaus organams. O kur dar pastovios iškrovos ant mieliausių ir artimiausių - gi žmonos turi išklausyt, kiek žalos visam kam pridarė laisvai žygiuojantys pederastai (ypač tolimuosiuose internetuose), o ir vaikams laiko nelieka, benarpliojant visą LT beapraizgančius pedofilų tinklus.

Bet iš tikrųjų, viskas kur kas giliau! Argi neaišku? Už viso šito profesionalių nekentėjų klano aiškiai slypi farmacininkai, nes jiems reikia prakišti kuo didesnius kiekius vaistus nuo kraujospūdžio. Ir prostamol. Viskas kaip ant delno, net giliau žvelgt nereikia. Shame on you, hateriai. Šitaip didinat farmacininkų pelnus, garantuotai dar otkatą gaunat. Ar už tokią LT kovojome. 

minedai, paradai, parodijos, įdomus mokslinis pastebėjimas, debilai ant lt, lj

Previous post Next post
Up