apie...

Mar 24, 2010 14:54

kelius - visuose Vln keliuose reikia padaryt greičio apribojimus - ne daugiau 40 km/h, o gal ir 20 km/h, nes ko gero visi keliai ko gero avarinės būklės, o tai tikrai nieko gero.

savivaldybės pastatą - parduot. Viską parduot. Kauną, jei galima ir urmu, nepjaustant į gabalus, nes visas yra vienas didelis nesusipratimas.

akinius - spėju, kad man reikia akinių arba nusileist iš padebesų, nes jau nesyk gatvėj nespėjau pereit į kitą pusę ar užeit į artimiausią bandelių/batų parduotuvę. Taip, aš tikrai nemėgstu bendrauti. Kita vertus - dieta/man tikrai nereikia naujų batų.

facebook-ą - facebook'as platina sifilį. Prisijungdami prie eilinės fb grupės - pvz viena jų yra skirta kovai su LT zoofilais (akivaizdi parodija), kupina nuoširdžių kovotojų (pamojuokime nuoširdžiausiems!) - patenkate į rizikos grupę!

valdžią - authority and subordination problems, i haz them.

laiko keitimą - jau šį savaitgalį. Jau šį savaitgalį. Jau. Šį. Savaitgalį. Jau. Šį. Savaitgalį. JAU ŠĮ SAVAITGALĮ!!!! ;___;

didelius rožinius dramblius - atrieda atidunda :) Bus labai įdomu.

laikas, tragedija, liūnas, facebook, paradai, įdomus mokslinis pastebėjimas, pavasaris, interneto purslai, debilai ant lt

Previous post Next post
Up