apie pasitikėjimą

Jan 14, 2010 15:24

 tai niekuo aš nepasitikiu, bet štai ir vėl aš neteisi - reik tv pasitikėt, sako tauta. Yra kaip yra. (mėginu žiūrėt tv, mėginu, va vakar mėginau žiūrėt tą tv parodijų laidą per tv3, kur apie humorą kalbėjo, dieve, kaip liūdna man buvo. ;_; )

Bet čia ne apie tai. Čia apie alfa.lt, kurį dažniausiai atsiverčiu dėl neįtikėtinai įdomių straipsnių vertimų į anglų kalbą, pvz.: 'Capital of Culture decorations slow to come down'. Purrrfect, a ne? :D

Ir dar čia apie filosofus ir CŽV kalėjimą. Iš didelės meilės A.Šliogeriui (tyros!) - visa citata:

"VU filosofijos profesorius Arvydas Šliogeris ketvirtadienį Seimui pateikiamas kalėjimo paieškų išvadas vadina antimi, užtraukusia didelę gėdą ir dėmę Lietuvos užsienio politikai. „Daug metų mūsų politika buvo orientuota į Ameriką: jie mūsų draugai, mūsų sąjungininkai, mes jiems įsipareigojome padėti kare prieš terorizmą. Todėl mes ir privalome padėti, jeigu kartu kovojame, bet dabar draugystei pakenkėme“, - sakė jis.

Anot profesoriaus, kalėjimo istorija yra šakėmis ant vandens rašyta. „Tarpinių variantų tarp „buvo“ ir „nebuvo“ negali būti. Sakykime, jūs dėl kažko ant manęs pykdamas užeitumėte į svečius, pafilmuotumėte, pasižvalgytumėte, o tuomet visiems paskelbtumėte: žinote, Šliogerio namuose galėjo būti viešnamis!“ - komentuodamas aptakias Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto išvadas palygino jis.

„Stebėdamas reakcijas manau, kad tai yra pasityčiojimas iš mūsų visų. Rodo kažkokią daržinę ir sako, kad čia buvo kalėjimas. Kaip tai? Reikėtų bent kamerą į vidų įkišti ir parodyti kankinimo stakles arba vienutes. Bet kas tai matė? Pirmiausia duokite faktus! Vadinasi, kalėjimas, jau nekalbant apie kankinimus, yra pasakos“, - tvirtino A. Šliogeris.

Profesoriaus žodžiais, Lietuvai tarptautiniu mastu mesti kaltinimai galimai pažeidinėjant žmogaus teises turėtų žeisti kiekvieną šalies pilietį."

Labai gerai dėl to viešnamio profesorius pasisakė, juk tikrai - praktiškai kievienuose namuose galėtų būt, visiškai pagrįstos išvados. 
Gal dar kas pasisakys dėl (ne)buvusio CŽV kalėjimo, pvz darželių auklėtojos kokios. Ar olialia blondinės. 

buvo ar nebuvo cžv kalėjimas, tv, filosofija, interneto purslai

Previous post Next post
Up