procrastination is the answer

Dec 20, 2009 19:47

 kadangi labai tingiu nudirbt net kelis labai!svarbius!darbus!, reikia parašyt į lj. Viskas oki poki, puikiai zuikiai :) Ne, rimtai. Fat to gain! - galiu dar daug :D  Čia bus tik apie kelis matytus kinus.

New Moon - žiūrėjau kine, pusėtinai girta, nes prieš kiną kalėm šampano, o kadangi filmas ganėtinai ilgas ir aš buvau designated driver, teko per filmą išblaivėt (;_;)  galiu pasakyt tiek - seniai neteko tokios nesąmonės regėt (jei neskaitysim vakarykščio). Ir jei Twilight filmas bent buvo gražiai nufilmuotas ir su visai tokiu nieko garso takeliu, tai čia vos ne paraidinė knygos ekranizacija, o knyga New Moon yra LABAI BLOGAI. Ir atsakau oposumui - taip, cleolinda parašė New Moon parodiją, ją rasi m15m  bendruomenėje, o čia dar dvi nuorodos į labai neblogas abiejų filmų parodijas
: Movie Review: Twilight


ir Movie Review: The Twilight Saga: New Moon.



:D Filmo žinutė - ... blblb, kiek ten žinučių - public sparkling is punnished by death ir jei tave palieka vaikinas, tai gali žudytis ir kitaip teriot savo jauną gyvastį, nes tik tada jis sugrįš.

Inglouriuos Basterds - You probably heard we ain't in the prisoner-takin' business; we in the killin' Nazi business. And cousin, Business is a-boomin'
Labai geras filmas. Labai, labai geras filmas. Praktiškai nenuspėjamas siužetas, kad visada yra didelis pliusas. Tarantino negaili net pačių gražiausių ;_; Bear Jew, Till Shweiger, antrasis komisaro Rekso šeimininkas ir kiti ;___; Puiki muzika,  o kur dar David Bowie daina:

image Click to view


Filmo žinutė - reik žudyt <3

Ir! Vakarykštis Avataras! 3D! Trimetriniai smurfai kalbasi su medžiais! 3D!!
Tikrąja to žodžio prasme - turi spec. nervines ataugas ilgose kasose :D Labai spalvingas, efektingas, pastovus veiksmas - vis kas nors pagaus ir suvalgys, arba pagaus ir nušaus, arba pagaus ir nušaus ir suvalgys. 3D!!!

Planeta Pandora - hello, fantastai - primena Harrisono aprašytą Pyro planetą, kur kiekvienas padarėlis yra tikra žudymo mašina, bet vietiniai gyventojai - trimetriniai mėlyni katžmogiai išmoko gyventi harmonijoje su gamta, jodinėt ant šešiakojų arklių, skraidyti ant plėšrių dino-drakonų ir žo.
Siužetas - absoliučiai nuspėjamas, o man labiausiai patiko Colonel Miles Quaritch, vadovavęs desantininkams, kurie tenorėjo nukrapšyt katžmogius nuo jų pamėgto medžio, po kuriuo glūdėjo itin brangaus metalo - unobtainium'o klodai. Ei, katės, susiraskit kitą medį! Pati geriausia filmo scena - kaip Herr Colonel liepia paleisti bombikes ir sriūbčioja kavą, stebėdamas sprogimus. Yum. 
Filmo žinutė - reikia kalbėtis su medžiais.

db, fannish stuff, filmai

Previous post Next post
Up