šviesos terapija

Nov 18, 2009 20:50

ypač netikėta - rekomenduoju visiems ir kiekvienam. Jup, vis dar vaikštau po poliklinikas (gal reik pirkt tą kiauliagripinę kaukę, nes dar desėtkas kineziterapijos seansų prirašytas), šį kartą - alkūnės nervo f-jos atstatymas el-stimuliacija.
Nerealus daiktas, nes nereikia bendraut, o poveikis - kaip po masažo (dėl nereikėjimo bendraut, tai su Senamiesčio poliklinikos masažiste gerokokai apie tikėjimą bei religijas teko pasibendraut).
Taigi, apie šviesos terapiją! Seselė sako - jei turit laiko, įjungsiu jums bioptroną. Kaip jau neturėsi laiko bioptronui?
Ir sėdi ramiai ryškioje šviesoje, gera, šviesu, net nežinau, kaip po kokia Kretos saule ištisas 6 minutes. O paskui - pasaulis spalvotas, puiki nuotaika ir visad depresyvi muzika skamba linksmai ir optimistiškai.
Ta proga - DB 'Conversation peace', kurią sukūrė balažin kada, bet dar žmonės buvo nespalvoti (prieš Ziggy), bet perdainavo 2002 metais albumui 'Toy', kurio kažkodėl neišleido.

image Click to view


Apie menininkų savižudybes dainuoja, šiaip :D Na, rašytojų. Mąstytojų. Blogerių :'D nu tikrai gera nuotaika.

Ir jei jau apie muziką - štai: 16 Rock Myths Debunked! - 1. Radiohead kinda blows (deja, bet taip. Keli gabalai geri, bet šiaip - oh holly mediocracy),... 8. Led Zeppelin nepatenkino savo groupies nei su balų rykliu nei su jokia kita žuvimi (jo, čia man negirdėtas mitas); 9. Ozzy tikrai atsikando šmotą šikšnosparnio, bet galvojo, kad ans guminis; ... 11. turbūt pats geriausias, bet visus nuviliantis mitas - ROD STEWART HAS HIS STOMACH PUMPED AFTER INGESTING A GALLON OF SEMEN
REALITY: This is hard to swallow: Stewart would've required approximately 275 ejaculations to fill his stomach. As Stewart himself has pointed out, "What could it have been? A fucking fleet of sailors?" Seamen notwithstanding, stomach pumping is only used in situations involving toxic substances, and as Dr. Goldstein explains, "There's no danger in having too much semen in your stomach." Phew!

valstybinė medicina 4ever, gera nuotaika, gydymas, insane about david bowie, db, gal viskas yra gerai, youtube, gėris ir grožis, muzika

Previous post Next post
Up