let's talk about sex

Aug 13, 2009 11:40

šiaip tai ne, nebent tikrai norėtumėt apie tai pakalbėti. Prašom. Pakalbėkim apie baukutes: Šveicarijos dešinysis šveicares pavadino apsileidusiomis kūtvėlomis, nevertomis lyginti su tvarkingomis Rytų Europos moterimis.

Kelios citatos, nors visas straipsnis tyras perlas:

"Praleidęs tris savaites viename komunizmo nualintos šalies didmiestyje, džiaugiuosi vėl daugybe dalykų Šveicarijoje. Bet ko labai mielai čia atsisakyčiau, jei tik galėčiau, tai daugybės apsileidusių moterų“, - taip praėjusį pirmadienį savo tinklapyje paskelbė Šveicarijos liaudies partijos Liucernos miesto skyriaus prezidentas Rene Kuhnas. Šie pareiškimai politikui kainavo postą.

Nuo 2004 -ųjų vadovaujantis partijos skyriui R.Kuhnas peikia ne tik šveicarių išvaizdą bet ir jų intelektą: „Per visas tris atostogų savaites Rytų Europoje nemačiau nei vienos, apsipirkti važiuojančios dviračiu ar tokios kvailos, kad vežiotų vaikus dviračio priekaboje po miestą. Kairiųjų pažiūrų Šveicarijos moterys galėtų nors ko nors pasimokyti, bet jos mieliau vaikšto kaip varnų baidyklės“.

Tačiau už savo nuomonę politikas atsiprašyti nežada. „Kai skaitau nesuskaičiuojamus man pritariančius komentarus tinklaraščiuose ir man skirtuose elektroniniuose laiškuose, dar labiau stiprėja mano nuomonė, kad aš atstovauju didžiulei, tik dar tylinčiai bendruomenei. Ši tema jau seniai prinokusi, kas akivaizdu iš jos sukelto milžiniško rezonanso visuomenėje. Gal todėl, kad aš parašiau tai, ką daugelis galvojo, bet nedrįso sakyti?“, - rašo drąsiu tabu laužytoju save laikantis R.Kuhnas."

Kaip malonu, kad baukutizmas ne vien LT fenomenas. Bet kokia įdomi logika, žili plaukai ir važinėjimas dviračiais apsipirkti kažkaip susijęs su moterų intelektu.

Baisios tos šveicarės, suomės irgi, jų dar ir papai nukabę. Bet čia mums negalioja, Lietuvoj moterys pačios gražiausios gi - ta soliariumuose nurudusi oda, priklijuoti nagai ir ilgi peroksidiniai plaukai bei aptempti drabužėliai. Reiktų gal įdėt kokios Pikul nuotrauką, labai gražu. 
Plius - pigus alkoholis. Labai geras šalies įvaizdis, reikia ir toliau jį puoselėt, o tai iki ko galim prieit su feminizmu, dar bobos sugalvos šlapintis stovėdamos. Kur tai matyta. Nereikia čia mums jokių tabu. Dar kas sulaužys.

OMG, gavau sms žinutę, apie nuogos Sabutytės nuotraukas, pardavinėjamas internete!! Reik jamt!

feminizmas, vidinis grožis, seksodromas - lietuva, gėris ir grožis, think of the children, destroy the world

Previous post Next post
Up