blame canada

Jul 26, 2009 15:11

arba - nelabai turiu ką ir bepridėt, nes būtų nemandagu gi sakyt, nu kas per dibilė:

"- Esate prasitarusi, kad šią istoriją galėjo sukurti politiniai oponentai - kas jie?

...Visur yra interesai. Pavyzdžiui, kadencijos pradžioje buvau užsipulta vien todėl, kad Seimo salėje žindžiau sūnų Rapolą. O dabar visi medikai man ranką spaudžia, kad nuo to “įvykio” prasidėjo didelė diskusija apie mamos pieno naudą. Įvyko net žindymo konferencija.

Bet, pasirodo, aš užkliudžiau didelius kūdikių mišinių gamintojų interesus. Ėmiau domėtis žindymo problemika ir pašiurpau, kokia motinos pieno antireklama įvairiais būdais brukama jau gimdymo namuose, kur mišinių gamintojai atvirai dalija tokias brošiūras. O verta, nes per metus Lietuvoje gaunami milijoniniai pelnai vien iš mišinių pardavimo motinoms, auginančioms vaikus iki šešių mėnesių. Mano duomenimis, tai siekia apie 5 mln. litų.

Sunkmečiu ypač svarbu maitinti naujagimius motinos pienu ne vien todėl, kad tai - pats geriausias ir kokybiškiausias maistas, bet ir padeda gerokai sutaupyti. Šeimai mišiniai per metus atsieina mažiausiai 1200 litų. Seime maitindama Rapolą pastojau kelią didelei pramonei, todėl ir nuspręsta pakirsti Baukutei kojas."

Respublikos savaitės žmogus, kaip ne kaip.

spauda, politiniai minedai, debilai ant lt, aplink vien idiotai

Previous post Next post
Up