I bless you madly, sadly as I tie my shoes

Jul 22, 2009 21:30

I love you badly, just in time, at times, I guess
Because of you I need to rest
Because it's you that sets the test

Cygnet Comittee. Labai graži ankstyvojo DB daina. Ilga ir tokia visa moralizuojanti bei ilgesinga kaip dantų skausmas. Aišku, niekas nesupras čia dabar mano subtilios it buldozeris žinutės, bet ką jau čia. Nesuprastas genijus, visada žinojau ;_;

Neturiu apie ką rašyt. T.y. turiu, bet kiek sunku operacionaliuoti sąvokas. Ir dar reikia pagaliau uždaryt tuos atidarytus tab'us. Kai kurios nuorodos tikrai netinkamos nepilnamečiams (įvairiausio įmanomo pobūdžio propaganda), tad patariu nežiūrėt nė vienos.

Mano tipo automobilių pardavėjas: Car Dealer Gives AK-47 With Purchase. Išties dvi labai reikalingos prekės. Tikrai noriu nuosavo AK-47.

O va šitas daiktas tikrai galėtų išpopuliarėt: DOLPHIN INSPIRED PERSONAL SUBMARINES. Ne, nu rimtai, man gal reikia naujų batų, nes tikrai norėčiau su tokiu povandeniniu laivu paplaukiot. Nuosavu. Ar net atidaryt povandeninių laivų nuomos punktą kokioj Palūšėj. Tikrai daug geriau už baidares.

Detali schema: THINGS TO SAY DURING SEX. Tikrai labai detali. Ir išties, Sweet Jesus!! tuo metu geriau skamba, nei pasakyt Jesus is sweet!! Nors Hail Satan tikrai perkelčiau į gerų pasisakymų pusę.

Uždrausta sprite reklama. Nežinau, ką režisierius vartojo ir kur to būtų galima gauti, bet aiškiai bukkake porno mėgėjas.

Ir kadangi jau garantuotai eisiu pragaran (:'D reik pasiimt vodkės ir cigarečių), dar viena įdomi nuoroda: Bondage Dude.
***Bondage Dude 1 is anatomically correct.***
***Not for children.***

youtube, db, i'm a pervert, in the ass!!!, interneto purslai, 4zelulz, muzika

Previous post Next post
Up