61 - Ностальгія

Nov 04, 2010 23:05







Оскільки останнім часом я зовсім відбився від писання сюди, а й навіть читання дружніх журналів, можна трошки вернутись зі своїми спогадами. Переважно щось згадують, коли відчувають нестачу того, що вже втрачено. В моєму випадку ностальгія пов’язана радше з майбутнім - я відчуваю сентименти щодо того, що лише може бути здійснено в майбутньому - сентименти як за тим, чого ще не існує. А через те, що воно є тільки в моїй уяві, ностальгія набуває особливо дивного відтінку, тому що перетворюється з суму в нестримне бажання вигадувати, будувати це майбутнє. Робити це у дуже вільний спосіб, жити вільно як ніколи, при тому добре знаючи, що справжня життєва свобода можлива лише тоді, коли є на що й кого спертись. Іншими словами, знайти свою субстанцію.
І тоді схожі спогади про минуле будуть милими, але радше маленькими цеглинами для побудови чогось більшого. Адже ще стільки всього відкрито для мене в прийдешньому!

Про кадри нижче

Це фото, зроблені мною і Василем (на першому фото ліворуч) під час репетицій до виступу на день нашого факультету 2008 року. Власне зображено сцену, де Тихолаз, Щербак і Юречко грають в карти на студентів.





Контроль якості :)



Поїли - й до роботи











Трохи подуріли в мафія-стайл



Знайшли комфортніше місце для репетиції - ніч вже близько :)



Все десь так і було
Але більше і краще

photo, будні

Previous post Next post
Up