Osztálykirándulás

Jun 11, 2010 23:07

Pécsett voltunk. Leginkább csak két helyen voltunk - Mecsextrém és a pláza.
Reggel nyolckor indultunk, persze, hogy Esztike ért utoljára oda. Ki más is? -.-" Nagy nehezen akkor elindultunk - közben buszt cseréltünk, mert kicsi volt - és útra keltünk a Mecsek felé~. Szenvedtünk - töménytelen szenvedés volt.
Mikor megérkeztünk és megkaptuk a karszalagunkat, már mentünk is az alpesi kötélpályára. Volt egy próba - gyorsan végigszaladtunk rajta. Aztán mentünk a nyavalyás extrém pályára, ahol az időt a sorban állással és hasonló finomságokkal csesztük el. Volt egy paksi csapat előttünk, Eszterke letapizta a srác seggét, akit elneveztem végül Csücsöknek.
Miután angy nehezen végigszenvedtünk magunkat; és még a lengő gólyalábasnál se estem le - oltári szerencséd van Martin, különben tényleg megkergettelek volna és leütöttelek volna >< - elvergődtem a táskámig. Ittam, sokat~
Mikor Rory is megérkezett, előre megbeszélés alapján elmentünk bobozni. Két kört tettünk. Az elsőnél nyomom a gázt, fékeznék, erre Rory tövig nyomja a. A másodiknál meg tövig nyomott gázzal száguldottunk. XD Vigyázzatok, menekülni kell előlünk!
Kajáltunk is. Natúrszeletet ettem, meg sültkrumplit. Megmegmeg jégkrémet. *________*
Aztán Roryval mi visszamentünk a buszhoz és leültünk a patkára a busz mellé. Énekeltünk - Can't fight the moonlight~ Katinka szerint szép hangom van - ami azért nagy dicséret. :3
Nagy nehezen elindultunk. Eldöntötték, hogy akkor pláza, mert van mozi. Hat ember nézett csak mozit. Volt, aki vásárolt, mások unták a fejüket. Totál fölöslegesen töltöttem el három órát a pécsi plázában. (_ _)"
Aztán valamilyen csoda folytán elindultunk haza. Édes otthon~
Azért voltak jó pillanatok, hazafelé sokat nevettem, Roryval nagyon jól éreztem magam. Ugyanakkor ott a sötét oldala is. Esztike kikészített, Kati az agyamra ment a szőkeségével.

És akkor néhány kép - Rory előszeretettel fotózott engem:


Pécs felé


Hagyj békén~


Rory a zorbban


Rory és Orsika


Ismerkedem a jégkrémmel


Tipik koreai-japán-mániás


:D Ilyet is csak én tudok.


Mert Orsi okos és iszik~


Mert Mi Együtt.


hehe~


O


Hú, de koncentrálok.


Mikor Shii~ énekel, akkor vannak pillanatok. XD


Roryval~


Hagyj aludni ><


Együnk~


Rory alkotott - ettől függetlenül nekem miért a "Fly to the sky" jutott eszembe? X"D


Plázázás közben


Dancival~ *akit én dancizhatok, de más nem nagyon :P*

És akkor az elmebetegek, akik nem mások, mint az osztálytársaim:


Első számú versenyzőnk: Soma


Kettes számú versenyzőnk a nyertes: Krisztián


És az utolsó számú versenyzőnk: Bálint

És ennyi volt mára, gyerekek~

myself, suli

Previous post Next post
Up