Побоїще на Лісовому ринку (фото)

May 16, 2011 11:30

Originally posted by bilozerska at Побоїще на Лісовому ринку (фото)



За повідомленням прес-служби КУПР, о 5.14 ранку невідомі особи кремезної статури у кількості близько 200 осіб напали на ринок "Лісовий" у Києві. Підігнали крани для його знесення.

Міліція замість наведення порядку і забезпечення громадського спокою стала на бік бандитів.
Підприємців, які захищають ринок, жорстоко б'ють. Ламають руки, виштовхують на дорогу. "Беркути" збивають людей з ніг і б'ють ногами. Є травмовані і поранені. Рейдери погрожують застосуванням зброї.

Група з понад два десятки підприємців ринку "Лісовий" у відповідь на брутальні дії міліції, яка виступила на боці рейдерів і била захисників ринку, принесли декілька лотків курячих яєць і жбурляють їх у нападників. Міліціонери стали слизькими і жовтими від влучних попадань, багатьом заліпило очі.

Люди видерлися на дахи і кран, обзивають міліцію "фашистами" і співають пісні часів Другої світової.

UPD (10:25). Дзвінок від Олександра Місюри: неподалік від ринку почалася якась сутичка, Сергій Мельниченко побіг туди подивитися, і менти з криками "Ось він! Хапай!" запхали його до автозаку. Далі "Беркут", б’ючи людей і закидавши ринок шашками зі сльозогінним газом, увійшов на територію ринку.

UPD (11:00). "Беркути", увірвавшись на ринок, залили там все сльозогінним газом. Вони "взяли в полон" підприємця Володимира Шиліна, Євгена Шаповаленка, одного з лідерів підприємницького Майдану, який вів сайт "Місто волі", а також директора ринку і ще 5 підприємців і вивезли в невідомому напрямку.

Фото )

базар, підприємці, бійка

Previous post Next post
Up