Янукович пообіцяв підписати закон про червоний прапор...

May 05, 2011 03:05

... і показав ветеранам, як треба пити горілку



Віктор Янукович підпише закон про використання червоного прапора під час святкових заходів до 9 травня, як тільки документ надійде йому на підпис. Про це він заявив на прес-конференції у селі Циблі Київської області, повідомляє УНІАН. Янукович повідомив, що цей закон ще не надійшов до адміністрації президента. "Як тільки надійде, я його підпишу", - сказав Янукович. Він висловив переконання, що прапор, який майорів на Рейхстазі у 1945 році, є символом Перемоги. Також він підкреслив, що з цим прапором учасники Великої Вітчизняної війни йшли до Перемоги, тому, "він має використовуватись на свято разом із державним прапором".
А ще під час зустрічі з ветеранами війни у селі Циблі Янукович продемонстрував, як треба пити горілку.Про це свідчить відео, надане "Українській правді" телеканалом СТБ. "Я хочу цей келих підняти за вас, за ветеранів", - сказав Янукович і потягнувся за чаркою.У ту ж мить охоронець поспішно приніс стакан, плеснув у нього горілку і передав Януковичу.

"Так, Саша, що ти... Налий так, щоб мені не було соромно", - сказав Янукович, побачивши, що стакан лише на третину заповнений рідиною. Коли охоронець долив горілку, Янукович взяв стакан, продемонстрував присутнім зі словами: "Показую!".На запитання бабусі, яка стояла поряд з Януковичем: "Що, справді горілка?", Янукович з гордістю відповів: "А як же!" і випив.

image Click to view


Деталі уроків горілкопиття від Януковича розкриють журналісти програми "Вікна-Новини" на СТБ.

Джерела: Українська правда, СТБ

Янукович, прапори, горілка, 9 травня

Previous post Next post
Up