Збір коштів для політв’язнів

Apr 12, 2011 03:46

Originally posted by bilozerska at Збір коштів для політв’язнів



10 квітня 2011 року у Києві біля Головпоштамту Комітет Визволення Політв’язнів провів акцію по збору коштів для хлопців, які сидять в Запорізькому СІЗО, та дівчини-політв’язня Ганни Сінькової, яку звинувачують за статтею 297 ч.2 (до 5 років позбавлення волі).

На акції Микола Коханівський звернувся до українців такими словами: ««Українцю, чи краще тобі стало жити? Так ось, не плекай марної надії, почни боротьбу з того, що підтримай своїх братів-українців, що опинилися в лещатах новітньої репресивної машини. Тільки в твоїх руках доля твого народу! Не бійся! Захисти репресованих українців!».

Всі зібрані кошти були передані представникам ув’язнених.

Не дивлячись на несприятливу погоду (сніг та дощ), люди допомагали нам роздавати листівки, збирати кошти, а також підписували заяву - звернення до ГПУ з вимогою порушити кримінальну справу по незаконному встановленню пам’ятника Сталіна.

Нагадаємо, що з початком 2011 року, активно переслідуються активісти політичних партій та громадських організацій, підприємці, журналісти та позапартійні особи, які не погоджуються і не хочуть визнавати владу окупаційного режиму.

Кожен з Вас може допомогти політв’язням: пожертвувати кошти на адвокатів та передачі у СІЗО, поповнивши банківські картки, розповсюджувати в інтернеті, на вулиці, в учбових закладах, церквах і т.д. інформацію про ув’язнених або зателефонувати за номером (099) 369-50-76, (093) 050-26-48 і дізнатись, як ще Ви можете допомогти.

Юля Смірнова

Ще фото )

Телефон мами Ганни Сінькової:
093-273-53-90 Тетяна

режим, допомога, кошти, політв'язні

Previous post Next post
Up