Нова видатна перемога даунбаської дипломатії. Цього разу - над стюардесою ворожої авіакомпанії

Apr 06, 2011 03:06



Стюардеса "Аерофлоту" отримала розрив зв'язок плеча від удару українського дипломата. Коновалов же заявив, що нічого було ходити перед ним.

За даними lifenews, на борту рейса SU542 авіакомпанії "Аерофлот" після 11-годинного перельоту в економкласі з Ханоя до Москви 51-річний дипломат Володимир Коновалов почав ображати персонал лайнера і погрожував бортпровідникам розправою.

Коли 48-річна стюардеса бізнес-класу Ірина Щербакова заявила, що викличе міліцію, на Коновалова це ніяк не подіяло.

"Він кричав, що співробітники ЛВВС (лінійний відділ внутрішніх справ-ред.) нічого не зможуть з ним зробити. Після цього він дуже сильно вдарив мене", - розповіла Щербакова.

Коли на місце події прибули співробітники ЛВВС, вони заспокоїли депутата, але не змогли завести на нього справу, так як у Коновалова був дипломатичний паспорт, який забезпечував його недоторканність.

Стюардеса ж була відправлена ​​до травмпункту, де лікар поставив їй діагноз "пошкодження зв'язок лівого плеча" і сказав, що їй доведеться провести на лікарняному не менше трьох тижнів.

Коновалов у свою чергу заявив: "Вона не бігати повинна по льотному полю перед державним діячем, тому й отримала".

Удень скандалу з Москви дипломат виїжджав під наглядом заступника міністра закордонних справ України Віктора Майка.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили, що інцидент за участю українського дипломата Володимира Коновалова зі стюардесою російської авіакомпанії Аерофлот в аеропорту Шереметьєво (РФ) дійсно відбувся.

Про це повідомив прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров.

"Ми підтверджуємо, що в аеропорту Шереметьєво 4 квітня стався інцидент між співробітником апарату Міністерства закордонних справ Володимиром Коноваловим і стюардесою", - сказав Дікусаров.

За його словами, в МЗС уважно проаналізували цю ситуацію. "Вчора відбулася телефонна розмова Коновалова з цієї стюардесою, в ході якої він перепросив за інцидент, пов'язаний з рівнем обслуговування, який йому не сподобався. І, враховуючи традиційну вимогливість МЗС до дій українських дипломатів, Володимиру Коновалову було винесено усну догану", - наголосив прес-секретар МЗС.

Таким чином, за словами Дікусарова, МЗС вважає даний інцидент вичерпаним. Ну, а стюардесі ж залишається, через ушкодження зв'язок лівого плеча, просидіти не менше трьох зв'язок на лікарняному...

Джерела: kriminal.tv, ua.korrespondent.net

стюардеса, побиття, бидло, дипломат

Previous post Next post
Up