Тетяна Чорновол: Невже ми гірші чаленків?

Nov 06, 2013 23:13



Тетяна Чорновол

Це блог для моїх читачів. Він про Тимошенко. Проте почати хочу з такого собі Олександра Чаленка, виконавця зі стажем замовлень Банкової, які він виливає, зокрема, на блогах "Української правди".

Велосипед-Чаленко, який став посміховиськом для моїх читачів після того, як пообіцяв проникнути у "Міжгір'я", зробив крок гідний поваги. Він публічно висловився на захист арештованого Маркова. При чому такими словами за які йому доведеться заплатити, або, як мінімум, йому перестануть платити. Адже Чаленко посмів тявкнути на Господаря, коли в своєму блозі визнав, що Президент Янукович встановив в Україні режим, який попирає закон, права особистості на свободу слова та сумління.

Автор має відмінні від Чаленка погляди на ситуацію з Марковим. Останній - дрібний ворог всього того, що для автора має найбільшу цінність і зветься Україна, а це значить особистий ворог автора, однак для українофоба Чаленка він - СВІЙ. Отже Чаленко піднявся на захист СВОГО. А це гідно поваги.

Завтра у Верховній Раді будуть голосувати або не голосувати дурнуваті законопроекти від яких залежатиме так багато: свобода Тимошенко, а також ВСЕ (європейське майбутнє України, по-суті її незалежність та демократія). Все зв'язано в один вузол. Проте в цьому блозі я хочу виокремити з нього лише Тимошенко і спитати СВОЇХ читачів.

Невже ми гірше осміяного Чаленка? Невже ми не зможемо прийти завтра під Верховну Раду і підтримати Юлію Тимошенко? Підтримати СВОГО!

Так, ВОНА - НАША. Тому що не лише ми вибираємо політиків, а і політики вибирають нас. Ми вже давно взаємозалежні. Адже з 2000 року, з тих пір, коли Юлія Тимошенко прийшла у велику політику вона орієнтувалася виключно на той електорат, якому важлива демократія, свобода, якому цінна Україна.

Так, частина наших людей зневірилася в Тимошенко через корупцію в часи її уряду. А для СВОГО вирок завжди особливо жорсткий. Проте свого політика ми повинні судити своїм судом - на виборах.

І ще важливий момент. Автор в журналістиці займалася розслідуваннями корупції, і знає, що корупція в часи уряду Тимошенко справді була. Проте її рівень далеко не порівняльний з тим, що відбувається зараз і Тимошенко відповідальна за неї лише частково. Адже відкати з корупційних схем 2008-2009 не йшли в особисту кишеню Тимошенко та її родини. Автор відповідально про це говорить, бо під час прем'єрства Тимошенко розглядала її під мікроскопом.

А от для Януковича та його Сім'ї мікроскопу не потрібно. Нині всі найскандальніші корупційні "оборудки" в Україні так чи інакше пов'язані з бізнесом Сім'ї. Автор впевнена, якби Сім'я засвітила нажитий на корупційних схемах капітал, то ми би побачили прізвище Янукович в першій сотні світового Форбсу.

Зрештою, невже Тимошенко не відсиділа за все те, що від неї відвернуло частину виборців?

Нині вона сидить виключно тому, що вона НАША, що вона загроза для нашого ворога.

І якщо навіть посміховисько Чаленко прозрів і пише: "завтра любой из нас!" невже ми дурніші?! Невже ми самовбивці? Невже ми такі слабкі, що не здатні захистити СВОГО.

А вона, до речі, захищає нас. Адже, подумайте, це фактор Тимошенко не дає країні зповзти у повну безнадію, підконтрольність від однієї Сім'ї, коли, влада жорстко контролює не лише всі гілки влади, а також всі гілки та паростки опозиції.

Джерело: Блог Тетяни Чорновол на УП

підтримка, журналісти, Тимошенко, Україна, Юлі - волю

Previous post Next post
Up