На Майдані "Беркут" громить намети і б'є людей. Є постраждалі (ФОТО)

Jul 19, 2013 02:55



О 23.30 почався штурм наметового містечка і активістів, які залишились біля нього. За різними оцінками, разом з журналістами їх кількість складала кілька сотень осіб.

За повідомленнями громадських активістів та журналістів з місця подій, "Беркутівці" оточили гурт  протестуючих і почали тіснити їх у бік дороги. Паралельно громили намети та витягували з натовпу по одному людей. Останніх доправляли до автозаків.



"Зачистку" проводять дуже жорстоко, - повідовляють журналісти з місця подій. Є постраждалі, - їх просто затоптували спецпризначенці після того, як вони опинялись на підлозі.



"Сильно пошарпали дівчат, які охороняли намети", - повідомляє активістка Тамара Шевчук.

Як повідомлялось, пізно увечері представники "Благоустрою" намагались вручити протестуючим припис на демонтаж наметів. Але оскільки спортивні намети нічим не кріпляться, люди відмовились їх прибирати чи віддавати, мотивуючи це тим, що це просто особисте майно, яке знаходиться разом з протестуючими на площі.



На нічний протест залишились учасники ходи, а також кияни та небайдужі, які прибули на прохання протестуючих, що очікували штурму. Там же знаходяться матері, чиї діти постраждали від жорстокості міліції, а також київська вчителька Ніна Москаленко, яку рейдери за підтримки силових структур виселяють з власного будинку на елітних печерських землях.



З місця подій тим часом повідомляють про прибуття "швидкої допомоги".





image Click to view



Фото: ЛігаБізнесІнформ, Вконтакте, Facebook, Наталія Тарасовська
Джерело: INTV

мітинг, менти, побиття, Зека геть, сваволя, бєспрєдєл

Previous post Next post
Up