КИЇВСЬКА ФОРТЕЦЯ

Mar 06, 2013 23:17

Originally posted by diana_ledi at КИЇВСЬКА ФОРТЕЦЯ
просить про допомогу

РЕЙДЕРСЬКЕ ЗАХОПЛЕННЯ МУЗЕЮ «КИЇВСЬКА ФОРТЕЦЯ!».РЕПОСТ!!!
Приблизно о 10.00 годині ранку на територію музею «Київська фортеця» не санкціоновано в’їхав автомобіль з десятьма людьми. Невідомі, які не забажали представитись керівництву музею, самовільно вивісили на фасаді будівлі, що знаходиться на балансі Міністерства оборони та розташованої за адресою вулиця Госпітальна, 16, А табличку з назвою провулок Госпітальний, 16, А. Після цього невідомі проінформували керівництво музею про те, що тепер ця будівля належить їх фірмі.

За словами Олени Ющенко, директора музею «Київська фортеця», який знаходиться за адресою: вул. Госпітальна, 16,18 та 24, А ще в 2005 році невідома фірма намагалась здійснити купівлю цієї будівлі, але згідно із рішенням Господарського Суду операція була визнана недійсною, оскільки будівля розташована за адресою вулиця Госпітальна, 16, а. В документах про купівлю значилась адреса : провулок Госпітальний, 16, а.
Намагаючись прокрутити відому рейдерську оборудку, сьогодні рейдери знову спробували перейменувати вулицю в провулок. Працівники музею викликали міліцію та чекають на підтримку журналістів, адже на Міську владу в них надії немає. Як свідчать попередні подібні історії рейдерських захоплень історичних та культурних цінностей Києві на кшталт книгарні «Сяйво», книгарні «Знання» та «Гостинного двору» - міська влада або покриває рейдерів або інформує суспільство про свою безпомічність щодо можливості припинення свавілля.
Додаткова інформація: 066 324 7232 (Директор музею «Київська фортеця: Ющенко Олена Іванівна)



http://ripcska.livejournal.com/652576.html

рейдерство, Київ, окупанти, бєспрєдєл

Previous post Next post
Up