Патріоти, не воюйте з гральними автоматами!

May 17, 2012 23:10

Originally posted by bilozerska at Патріоти, не воюйте з гральними автоматами!

Любі друзі, ви знаєте, що я іноді пишу "непопулярні" статті, які йдуть врозріз з поглядами більшості однодумців, за що ви періодично піддаєте мене остракізму :) Зараз збираюся написати ще одну. Просто тому, що вважаю так, а не інакше.

Останнім часом молоді націоналісти (з "Патріоту України", а як вчора з’ясувалося, ще й з УНСО) почали воювати з незаконними гральними закладами. Хлопці заходять у масках до підпільного закладу і зі словами "На виконання законів України" трощать молотками автомати і малюють на них з балончиків знак "заборонено". Подібні акції вже проведені у кількох містах України.
Подробиці і фото, як це відбувається, можна подивитися тут:
http://tyzhden.ua/Society/50296

Вчора подібна акція мала місце у Святошинському районі столиці, внаслідок чого були затримані, провели ніч у міліції і не відпущені досі четверо унсовців. За найсвіжішою інформацією, їм "шиють" розбій і знищення майна на суму 16 тис.грн. (Незважаючи на те, що автомати "безхозні", власник не знайшовся і досі, бо нема ж дурних самому лізти під статтю).

Хлопці, не треба цього робити.
Зараз, звісно, хтось скаже, що мені заплатили власники гральних закладів :( Кажу з усією відповідальністю: серед моїх знайомих немає не лише тих, хто володіє гральними закладами, але й тих, хто їх відвідує.

Спочатку - ПРО ТЕ, ЧИМ ВИ РИЗИКУЄТЕ.
Так, гральні автомати - велике зло. (Хоча далеко не найбільше в Україні) . Так, вони заборонені законом. Так, їжаку зрозуміло, що їх кришують менти і мають з цього непогане бабло. Але довести це навряд чи вдасться. З офіційної точки зору, менти просто неналежним чином виконують свою роботу, "проклацуючи дзьобом" автомати, які стоять у них під носом.
За погану роботу не саджають. За це роблять якісь стягнення, в найгіршому разі - звільняють з роботи.

А те, що робите ви - формально і офіційно кримінал.
Те, що гральні заклади незаконні, нічого не міняє. Борделі, наприклад, теж незаконні. Але якщо ви увірветеся до борделю, поламаєте там ліжка і поб’єте сутенерів - сядете.
Пригадайте, врешті-решт, "ніжинських робінгудів". Доведені до відчаю наркомафією у місті, безсоромно кришованою ментами, чоловіки влаштували власну вендетту наркоторговцям. І сіли.

Якщо тепер вас посадять, а ми за звичкою почнемо волати про допомогу на Захід - бо тільки іноземного втручання хоч трохи боїться наша хамовлада - там вас не підтримають, бо ви для них злочинці, а не політв’язні. Чуже майно для них - святе (навіть якщо не знайшовся власник), а незаконні речі мають ліквідовуватися офіційно, за приписом суду. Що поробиш, такий вже менталітет у них.
Тим більше, що для Заходу політв’язні в Україні - колишні урядовці, вас вони просто не помітять.

Тепер - ПРО ТЕ, ЯК ЦЕ ВИГЛЯДАЄ ЗІ СТОРОНИ.

Хлопці, я-то чудово знаю, що ви робите це безкоштовно, виключно з патріотичних міркувань. Але зі сторони це виглядає - як рекет. Як спроба збити бабло з власників підпільного бізнесу. Не виключаю навіть, що поки ви сидите в ментовці і гадки про це не маєте, хтось уже бере це бабло.

Ви знищили кілька паршивих автоматів - а хамовлада в результаті отримала підстави знищити останній, можливо, осередок спротиву. Озирніться - тризубівці, що попиляли Сталіна у Запоріжжі, отримали умовно і змушені сидіти тихо, щоб не сісти по справжньому. Керівництво "ПУ" в Харкові і Києві - в СІЗО. ЧорКомівці - теж з умовним вироком. Коханівський з хлопцями - на підписці. Костаков утік до Чехії, бо інакше б закрили. Думаєте, це простий збіг? Ні, вас усіх переписують, а найактивніших виводять з гри. Навіщо ж їм у цьому допомагати?

Треба прийти до влади і тоді вже знищити всі автомати. Сильна патріотична влада закриє підпільні заклади сама. Якщо ж влада буде заслабкою, як ющенківська - автомати знищите ви, але при ній вас хоча б не каратимуть за такі самосуди (або каратимуть значно м’якше). Я ж прямо пишу, все, як є.

Не закликаю до абсолютної поміркованості і законності. У державі, де закони не діють, грати за такими правилами неможливо, бо завідомо програєш. Я закликаю - дбати про безпеку, не плямити добре ім’я і не розмінюватися на дрібниці.

Треба чекати, готуватися, тренуватися, не залітаючи до ментівок і не потрапляючи до умовних "списків екстремістів". Ви це краще за мене знаєте. Інакше у переддень великих подій влада просто закриє вас всіх на кілька діб - бо знатиме, кого закривати.

Я чудово розумію, що не можуть молоді хлопці роками готуватися невідомо до чого, не провівши жодної акції прямої дії. Вони не професійні розвідники, яких можна заслати кудись і там законсервувати на 5 чи 10 років, поки не настане година Х. Розумію, що відмобілізовану армію треба кидати у бій, інакше, вона розкладеться.

Але ж скільки є гідних точок прикладення сил, не схожих на банальний рекет! Є, наприклад, мажор, який збив людину і уник відповідальності, бо його теж кришують менти і прокурори. У мажора є дороге авто. Щодо цього авто можна провести акцію прямої дії (ну, наприклад, вистежити, де воно стоїть, і наліпити на лобове скло наліпку "Ганьба мажорам-убивцям!" :)))

Хлопці, не міняйте своє й України майбутнє на знищення кількох паршивих гральних автоматів.

беззаконня, мафія

Previous post Next post
Up