Анонс: пікетування омбудсмена через справу "запорізьких паламарів"

Jan 31, 2012 01:07

Originally posted by bilozerska at Анонс: пікетування омбудсмена через справу "запорізьких паламарів"
1-го лютого 2012 року о 12. 00 Асоціація захисту прав громадян України проведе пікетування секретаріату уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Пікетування проводиться з метою висловити протест омбудсмену Ніні Карпачовій з приводу її бездіяльності. Пані Карпачова вже півтора року не спромоглася надати відповідь на звернення Ольги Дьоміної, матері двох хлопців з м. Запоріжжя, яких правоохоронні органи безпідставно звинуватили у вчиненні вибуху в Свято - Покровського храмі.

Нагадаємо 28.07.2010 року пролунав вибух у Свято-Покровському Храмі в м. Запоріжжя. Президент України дав наказ протягом тижня розкрити цей злочин,і можливо цей тижневий термін і став головною причиною того, що були схоплені ні в чому не винні люди, з яких вибили зізнання, в той час, як справжні злочинці досі перебувають на волі та продовжують скоювати злочини.

У цьому злочині звинувачують трьох мешканців Запоріжжя: Харитонова Антона Вікторовича, Дьоміна Сергія Сергійовича та Федорченка Євгенія Валерійовича, які не мають до вищевказаного вибуху ніякого відношення.
Пікетування відбудеться за адресою м. Київ, вул. Інститутська, 21\8
Додаткова інформація за тел. +380981900572

Запоріжжя, правозахист

Previous post Next post
Up