"Большая политика" Кісєльова перетворилась на "Большую стирку" Малахова

Dec 25, 2011 18:53

Оригинал взят у o_danylyuk в "Большая политика" Кісєльова перетворилась на "Большую стирку" Малахова
Громадянський рух "Спільна Справа" вважає провокацією проти себе передачу Євгєнія Кісєльова "Велика Політика" на телеканалі Інтер від 23-го грудня та вимагає публічних вибачень та спростування. Про це заявив на брифінгу координатор руху Олександр Данилюк.
"Олександр Мандич, який брав участь в дискусії з представниками жіночого клубу "Femen" щодо реальності їхніх пригод в Білорусії, не є і ніколи не був активістом "Спільної Справи", як це неодноразово заявляв впродовж передачі Євгєній Кісєльов. "Спільна Справа" взагалі не була повідомлена про тему цієї передачі і не делегувала на неї своїх представників. Більш того, якби ми навіть були повідомлені, ми б в жодному випадку не брали б участь у цьому фарсі єдина мета якого була говорити про щось інше, а не про провалену Януковичем євроінтеграцію, рішення Апеляційного суду по справі Тимошенко, яке було винесене в п'ятницю, та про зірвані газові перемовини" - заявив Олесандр Данилюк.
"Те, що відбувалось у Кісєльова в п'ятницю свідчить про те, що передача остаточно змінила свій формат, тому тепер вона має називатись не "Большая политика", а "Большая Стирка", ведучим якої має стати Малахов", - додав Данилюк.
Олександр Мандич, який був присутній на брифінгу, підтвердив, що він не представлявся ні Кісєльову, ні персоналу передачі представником "Спільної Справи", а просто зазначив, що брав участь у Податковому майдані та проходить по кримінальній справі за встановлення наметів разом з іншими учасниками.

Прес-служба громадянського руху "Спільна Справа"

"Большая политика", Данилюк, провокація, Спільна Справа, Кисельов

Previous post Next post
Up