«Ніхто крім нас» разом з союзниками прийняли рішення про усунення Януковича

Nov 06, 2011 02:30




Усунення з посади Президента України Віктора Януковича було визначено одним  з головних завдань Народної Ради України, що була утворена сьогодні, 5 листопада, у Києві, за ініціативою громадської організації воїнів-«афганців» «Ніхто крім нас», громадянського руху «Спільна Справа» та ще низки союзницьких громадських об’єднань.
Таке рішення стало наслідком ігнорування Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14.10.2011, в якому «Ніхто крім нас» та інші учасники Форуму поставили Президента до відома про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної Ради VI скликання та звернулися до нього з закликом дати офіційну відповідь на запитання, чи готовий він, як гарант Конституції, забезпечити право народу на відкликання своїх представників з органів влади.

Народна Рада Україна також створила Координаційний комітет, чиє завдання - прийняття оперативно-тактичних рішень. До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України, міст Києва та Севастополя.

У найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту у Києві, метою якої є негайне припинення повноважень Президента Януковича та розпуск Верховної Ради VI скликання.

Прес-служба громадянського руху «Спільна Справа»

Янукович, Спільна Справа, Ніхто крім нас

Previous post Next post
Up