Увага! У п'ятницю, 30 вересня - загальна мобілізація!

Sep 29, 2011 23:23



Для початку - скупа офіційна інформація:

30 вересня Печерський районний суд міста Києва продовжить розгляд по суті кримінальної справи, порушеної стосовно Юлії Тимошенко. Засідання почнеться за адресою: вул. Хрещатик, 42а, о 09:00.

А по суті - до винесення вироку в найганебнішому за всю новітню історію України замовному політичному судилищі залишилася остання стадія - так звані дебати. Триватимуть вони, швидше за все, недовго - близько 4 годин. Після чого так званий "суд", в особі жалюгідної, але злої пародії на Гаррі Поттера, "курятника" Кірєєва, зачиниться в дорадчій кімнаті, імітуючи бурхливі роздуми. По тому він має на меті вийти звідти і зачитати з папірця намальований ще 2 місяці тому на Банковій "об'єктивний" і "неупереджений" вирок - 7 років позбавлення волі.

Проте, як нам добре відомо з недавньої історії, органи державної влади в Україні починають працювати напрочуд справедливо, оперативно і конструктивно, коли під їхніми вікнами стоїть натовп тисяч десь так із сотню, або більше. То ж, попри всі сумні прогнози, маємо надію зламати плани Януковича і силою змусити його дати правильну команду своїм маріонеткам.

Зателефонуйте своїм родичам, знайомим, друзям, співробітникам - всім, хто здатен самостійно рухатись, і у кого при цьому ще не відмовили мізки, і чиє серце не перетворилося на гаманець, або на шмат сала. Приходьте всі. Адреса вам добре відома. Разом, і тільки разом переможемо!

Слава Україні!

мобілізація, підтримка, Тимошенко, вирок, акція, судилище

Previous post Next post
Up