"За шмат гнилої ковбаси..."

Mar 30, 2017 20:12



Ось жіночка, яка роздає газети біля метро "Оболонь". І щиро обурюється моєю цікавістю до видання, яке вона поширює. Через те, що боїться втратити свій заробіток. Адже газетка в неї не проста, а ду-у-у-же цікава.







Називається вона "Успішна країна". А видає її цілком успішна людина: правильний макєєвський пацанчик Сашко Клименко. Міністр сумнозвісного "Мінсдоху" в уряді Азірова-Януковоча, дружбан Сирожі Арбузова і Сашка-Стоматолога. Три роки тому він був разом із тими, хто розстрілював Небесну Сотню. А зараз він уже цілком успішно варнякає про Майдан (і язик же ж йому, паскуді, не відсохне!). І вчить нас жити. Понад усе мріє успішно повернутися до владного корита. І заради успішного здійснення своєї заповітної мрії забезпечує роботою таких от бабусь, ладних за сотню гривень або пакет гречки продати майбутнє своїх дітей та онуків...



До речі, будьте уважні: часто-густо ці хитро зроблені бабусі втюхують свою макулатуру як "Православный календарь" (який надруковано на останній сторінці, на "общепонятном языке"). І тримають догори саме ним. А "Житіє святих" в особі г-на Клименка та його проповіді люди отримують у навантаження.

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1466090.html

мерзота, маніпуляції, революція, люди, Україна, злоба, пропаганда, Партія регіонів, Майдан, дебілізм

Previous post Next post
Up