Вітаю киян з новою гарячою точкою на території охоронної зони Стародавнього Києва

Mar 04, 2017 20:31



Ділянка по вул. Кудрявській, 45

Вітаю киян з новою гарячою точкою на території охоронної зони Стародавнього Києва, яка складатиметься з декількох адрес:

1. Вул. Кудрявська, 45, де Державне управління справами (Адміністрації Президента) збирається будувати багатоповерхівку з підземним паркінгом.




У 2015 році я робила величезний скандал на сесії Київради з цього приводу, намагаючись довести,що будь-яке будівництво на цьому місці є протиправним. Я вже не кажу, що розмір ділянки буквально 2x2 м, решта території-яр. Але 64 депутата (частина з яких були відсутні на засіданні) примудрилися підтримати проект рішення щодо продовження договору оренди для вказаного будівництва й розмістити цей об'єкт на території, де ледь розміщувався сміттєвий бак. Я була настільки обурена, що включила це питання у свою доповідь на сесії Київради на тему "Київ, який втрачаємо", але коли дійшла до цього питання, мені відключили екран та мікрофон.

2. Вознесенський узвіз (Вул. Смирнова-Ласточкина)



Протиправні роботи на Вознесенському узвозі





ЩОЙНО РОЗПОЧАЛИСЯ БУДІВЕЛЬНІ РОБОТИ на ділянці, де нещодавно продавався дерев'яний будиночок з оголошенням "продаж". Без жодних документів руйнується унікальний історичний ландшафт в охоронній зоні, знищуються дерева, засипається яр! Поліція приїжджала декілька разів, роботи не зупинила! Робітники з характерним акцентом повідомили мене, що документів не мають, а вміють лише погрожувати. Зробила запити на предмет того що відбувається, відповіді поки відсутні. Але Сергій Моргун знайшов вірогідний проект забудови.



Можливий проект. Світлина Сергія Моргуна



Запланована забудова. Світлина Сергія Моргуна

Що з цим будемо робити?

Олена Єскіна
Джерело: The Kiev City

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1459920.html

забудова, Київ, мерзота, корупція, влада, чиновники

Previous post Next post
Up