Юлія Тимошенко: Вітаю із Днем Збройних Сил України

Dec 06, 2016 13:45



Дорогі наші захисники!

Від щирого серця вітаю Вас із професійним святом - Днем Збройних Сил України!

Для кожного громадянина нашої держави цей день означає не лише гарні слова привітання, пафосні святкування і перерахунок доблесних подвигів наших військовослужбовців.

Для українців сьогоднішній день - це низький уклін кожному воїну, який оберігає наш спокій своєю кров’ю, потом, втраченим здоров’ям, життям, стражданнями і сльозами своїх родин і неймовірною жертовністю.

Ви, наші захисники, уже два роки героїчно даєте відсіч російському окупанту на Сході України. Своїм патріотизмом, мужністю і відданістю ви не даєте агресору ступити далі на українську землю і відстоюєте національну безпеку.

Сьогодні українська армія демонструє неймовірну стійкість, наші захисники подають приклади служіння своїй державі для кожного українця.

Команда «Батьківщини» пишається українськими воїнами і, починаючи з 2008 року, послідовно відстоює ідею запровадження в Україні контрактної армії. Упродовж двох останніх років, коли Росія вже розв’язала криваву війну Сході України, ми не втомлюємося повторювати, що саме професійна армія - це запорука національної безпеки і оборони нашої держави.

Сьогодні на Донбасі нашого ворога стримують здебільшого вже ті, хто свідомо, за покликом серця, маючи особливі здібності і вміння, беруть на себе місію оберігати країну.

Низко схиляємо голови перед Вами, нашими мужніми воїнами-захисниками! Дякуємо за Вашу невтомну звитягу, патріотизм і любов до України!

Бажаємо усім миру, спокою для ваших родин, здоров’я та благополуччя!

З повагою до Вас,
Юлія Тимошенко
Джерело

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1441305.html

привітання, свято, Тимошенко, армія, Україна, річниця

Previous post Next post
Up