Соболєв про заяву Еро: «Для мене це шок!» (ВІДЕО)

Sep 14, 2016 22:24



image Click to view



Країни ЄС не вправі ставити Україні ультиматуми і вимагати від парламенту внесення змін до Конституції України.

Так народний депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв в ефірі каналу «112 Україна» прокоментував сьогоднішню заяву в Києві очільника МЗС Франції Жан-Марка Еро про те, що після встановлення режиму тиші на Донбасі український парламент має прийняти зміни до Конституції щодо «особливого статусу» окупованих територій.

«Для мене це (заява глави МЗС Франції, - ред.) шок! Тому що, виявляється, є якісь речі, якими вони (країни ЄС, - ред.) будуть змушувати український парламент змінювати Конституцію України. І, виявляється, такою річчю є режим тиші, а я завжди думав, що в мінських домовленостях чітко був визначений порядок, згідно якого Україна спочатку бере під свій контроль всю українську територію і кордон, які контролюються бандформуваннями і РФ, звільняються всі заручники і т. д.», - заявив Соболєв.

«Мене, чесно кажучи, це трохи дивує, я хотів би подивитися першоджерело (заяви, - ред.). І якщо це ультиматуми, які виставляються Україні, тоді потрібно змінювати формат переговорів і долучати до них гарантів Будапештського меморандуму», - додав нардеп.
Джерело: INTV

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1421225.html

Європа, війна, мерзота, окупанти, Україна, "Батьківщина", Росія

Previous post Next post
Up