Сюр набирає шалених обертів...

Sep 12, 2016 22:59



Сюр набирає шалених обертів. У народу, здається, починає від всього цього дах їхати.

Кодла владної бл*доти та обслуговуючий ії проститоїдний персонал закрутили такий шалений сценарій, що тут дійсно можна і рамси і орієнтири поплутати.

Проститутка Зеленський, який на виборах рвав глотку за проститутку Порошенка, тепер перекваліфікувався на його викривача. З якою метою - можна тільки гадати. Можливо Беня капусти відвалив, а може ці придворні при всіх владних дворах фігляри та паяци відчувають зміну двору та готуються присягнути новому ґазді. Скоріше всього друге.

Решта проституток, блоХерних, журнашлюшних, експердних, хто в ліс, хто по дрова. Половина наярівает героїчні пеани проститутке Зеленському, половина обклала його страшними херемами та шамматами.

Народ же в мережі, як сардини в рибальських сетях, кидається в різні боки, з одного полюсу до іншого, від анафеми до панегіриків.

Перед цим така сама картина була з проституткою Лещенко. Який також на виборах пхав під жирний зад проститутку Порошенка на Банкову. Тепер Серя обратку отримав за всі свої подвиги. Тоді народ також забув про всі свої проблеми, які йому влаштував проститутка Порошенко, і два тижні висловлював бурхливе здивування, як він міг раніше не розгледіти, яка падлюка цей Серя Лещ.

Перед Лещенком іще хтось був. І так безперервно. Не дають народу вільного часу, щоб пораскинути мізками та зрозуміти в якому лайні він опинився, і як з цього лайна вилазити.

А політична бл*діна Порошенко зі своїми гройсманами, луценками, нафтогазами продовжують тим часом модернізовувати схеми чесного і нечесного відбору грошей у народу, якого годують та відволікають ось такими дешевими видовищами.

А всього-то треба - це провести перевибори Президента та Верховної Ради. За новим законом та з новою ЦВК. Саме цим народ повинен був би зайнятися, а не сидіти та вертіти головами в різні боки, звідки донесеться черговий скандальний тарарам від влади.

Петро Чайка
Джерело

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1420295.html

пропаганда, маніпуляції, влада, народ

Previous post Next post
Up