Маленький психологічний тест

Jul 29, 2016 00:22



Подивіться на це фото. Подивіться на жінку, що на цьому фото. І задайте собі питання, ви зможете так тримати марку?

Ви зможете так впевнено виглядати, я вже не кажу перед світовими лідерами, а хоч би на мітингу, де зібралися два-три десятка бомжів?

Ви зможете не тільки виглядати, а бути насправді впевненою, як ця жінка? У вас є такий життєвий та професійний досвід, який має ця жінка?

Ви зможете приймати рішення, а головне, втілювати їх в життя, як ця жінка? Ось просто приймати рішення? Рішення не про купівлю шпалер, чи кохти, а рішення. що змінюють життя всієї країни. Ніхто не замислювався над цим, начебто простим питанням? Спробуйте замислитися.

Ви зможете витримати все, що витримала ця жінка під час 17 років перебування в нашій політиці серед упирів, пройдисвитів, негідників та не втратити ані гідності, ані честі?



Я вам скажу. Не зможете.

І не тому, що ви обділені розумом, або не вхожі у владні кола. Ні. Просто кожна людина народжується зі своєю Конституцією, в якій виписана роль цієї людини під час перебування на цьому світі. Кожна людина робить те, в чому вона відчуває потребу за цією Конституцією у відповідності з якостями, які їй надала, знов таки, ця Конституція.

Ніхто не може, народитися та побачивши, що велика кількість людей захоплюються іншою людиною, і від заздрощів, вдарившись об землю, стати цією людиною. Це неможливо. Кожна людина народжується в єдиному екземплярі, зі своїми вадами та чеснотами, зі своєю кармою, зі своїм життєвим шляхом.

Юлія Тимошенко народилася людиною, яка здатна робити те, що я перерахував на початку. Не все, звісно, перерахував. Але вона належить до людей, які творять історію. Це стоїть в ії Конституції на першому місці. Так, як щось інше стоїть в наших Конституціях на першому місці. В неї це на першому місці. Вона відчуває цю відповідальність, вона підкоряться ій, вона діє за цією відповідальністю.
У кожного з нас щось інше на першому місці. І кожен з нас йде своїм шляхом. В цьому ми всі рівні. Як і Юлія Тимошенко рівна з нами.

Ну а далі все просто.

В Україні нема іншої людини, крім Юлії Тимошенко, яка має таку саму, або подібну Конституцію, як вона.

Україна ніколи не вибереться з того дерьма, в яке її загнали керманичі держави, що були, з Конституціями крадіїв та корупціонерів, поки її не очолить Юлія Тимошенко.

Українці ніколи не зможуть жити за своїми, власними Конституціями, поки нашу державу не очолить Юлія Тимошенко. Зараз всі наші Конституції понівечені, знищені, всі вони не працюють, як належить.

Україна ніколи не стане державою, поки її не очолить Юлія Тимошенко.

Українці ніколи не будуть жити по-людські, поки не довірять керувати своєю країною Юлії Тимошенко, в Конституції якої і записаний саме цей шлях. Випереджаючи богохульськіе уїдливі закиди, повинен сказати, що Месія був один, це Христос. Юлія Тимошенко звичайна людина, зі своєю Конституцією, як кожен з нас.

Тож, або ми всі будемо діяти і жити за своїми Конституціями, і Юлія Тимошенко також, або будемо помирати за Конституцією Мордору.

Вибір за нами.

Петро Чайка
Джерело

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1413980.html

тест, Тимошенко, Україна, роздуми

Previous post Next post
Up