Онищенко втік. Тепер слідкуймо за руками...

Jul 05, 2016 22:36



Найцікавіше в справі Онищенка - не "підпис Тимошенко", яким розмахує Тетерук. Хоча все-таки до нього варто придивитись, бо не кожен день "доказом кришування" називається рекомендаційний лист, що не має ніякої законної сили - раптом там якісь магічні руни начертані...

А найцікавіші тут три речі:
- хто видав спецдозволи на розробку надр фірмі, яка видобувала газ. Спецдозвіл потрібен, щоб вилучити добутий обсяг із балансу "Укргазвидобування", і таким чином зробити його біржовим товаром;
- хто надавав доступ до біржового майданчика у Львові, на якому відбувався продаж газу із дисконтом;
- хто забезпечував супровід "спільної діяльності" і схеми із продажом газу наліво в обхід газового балансу УГВ та "Нафтогазу".

Все це - не один десяток високопоставлених людей, які були акуратно виведені із справи таким чином, щоб не втратили ані посад, ані своїх функцій. Ну, щоб схема збереглась і могла функціонувати без перебоїв.

Тепер, коли Онищенко втік, думаєте, всі ці люди почнуть нове, чесне життя?

А якщо іще додати до цих цікавих питань видачу спецдозволів на розробку газових копалин, виданих за останні півтора року фірмам із "львівською пропискою", стає зрозумілою і мета такого галасу навколо Онищенка, і гробової тишини навколо інших фігурантів справи.

Уважно послідкуйте, що буде далі. Особливо придивіться до того, хто отримає виключний доступ до львівського біржового майданчика. Мені здається, що там нас очікує сюрприз.

Вячеслав Ільченко
Джерело

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1403546.html

корупція, влада, махинации, чиновники

Previous post Next post
Up