Київ, день народження Надії Савченко (фото)

May 11, 2016 22:29



Сьогодні незламній українській героїні і народному депутату від «Батьківщини» Надії Савченко, яку всупереч закону і міжнародним нормам, утримує в заручниках російський диктатор Путін, виповнилося 35 років. Символічно привітати її з днем народження зібралися сьогодні на Поштовій площі в Києві, біля Річкового вокзалу, активісти ВО "Батьківщина", і просто небайдужі громадяни.











Всі бажаючі могли написати Наді послання на вітальній листівці. Згодом всі листи будуть передані іменинниці. Звісно ж, написав кілька рядків і я.

"Дорога Надійко, справжня наша героїня!
Від усієї душі вітаю з днем наодження, і бажаю великого людського щастя, міцного здоров'я, здійснення мрій, а найголовніше - свободи і нашої спільної Перемоги!.."



А далі в небо, один за одним, злетіла сотня ліхтариків, які утворили в небі символічний шлях на свободу, додому.















Невеликий дощик, який час від часу починав накрапувати, намагався зіпсувати нам захід. Втім, йому це не вдалося ;)























Згори нас знімав ще і дрон.





Після ліхтариків, у небо злетіли ще й повітряні кульки.





На тому, власне, святкування й завершилося. Але... насамкінець просто хочеться побажати Наді якомога скоріше повернутися додому, живою і здоровою. І звісно ж, щоб свій наступний день народження вона святкувала вже вдома, на рідній землі, вільною і щасливою, - разом із рідними та близькими!

UPD 18.05.2016: Додано відео від Олександра Давидова: виступ народних депутатів від ВО "Батьківщина" та сестри Надії, Віри Савченко. Переглянути на YouTube можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=jkCHn6D586k

Додаткове відео можна також скачати через бітторрент - http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=389309 - реєструватися не обов'язково.

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1381519.html

підтримка, армія, акція, люди, Україна, "Батьківщина", Росія, війна, день народження, політв'язні

Previous post Next post
Up