Невеликоднє

Apr 30, 2016 21:21





У 2004 році Донбас дуже боявся та ненавидів Юлію Тимошенко. Адже вона обіцяла обнести Донбас колючим дротом. Правда, ніхто не міг сказати - де саме казала, і коли казала, - однак, безумовно: як же могла не казати? Тому за те, щоби не прийшло до влади це ісчадіє ада, проводились молебні, мітинги і казалося тверде донецьке «ні».

Якимись незрозумілими шляхами ісчадіє ада таки добралось до напівпремєрства, оплутаного, як тільки могло бути, 300-ми вето президента Ющенка. Донбас приготувався до найгіршого, але… З якихось незрозумілих причин був прийнятий закон про престижність шахтарської праці, та виплачені багаторічні заборгованості шахтарям. «Підлизується», - подумали шахтарі, і сказали тверде донецьке «ні» бандерівці та гамериканській шпійонці на виборах 2009 року. Ісчадіє аді пішла у тюрму, і на реальну політику вже не впливала. Однак… 2016 рік. Донбас сидить за… лініями збройних розмежувань. Колючого дроту там тепер греблю гати.

У 2009 році українські патріоти, відчуваючи глибокий внутрішній біль та образу за те, що путінськошпійонка Тимошенко гидко хіхікала над НАШИМ президентом, і вперто відмовлялась включитись у проект розбудови загальноукраїнської пасіки, на ґанку якої висіли би шаровари а в коморі бурлив та вибулькував «цей вонючий газ», встали у горду позицію «противсіх». Яка означала, що якщо до влади прийде путінськошпійонка Тимошенко, то пропало всьо, демократія закінчиться, а Путін в’їде в Україну на білому верблюді. Тоді як недоумка гопника Януковича ми зробимо справжнім українцем, а потім, якщо що, «аднойлєвой».

Бог почув молитви справжніх українських патріотів, і «путінськошпійонкаукралавсьоанахіхікала» не стала президентом. І пішла у тюрму. Справжні українські патріоти отримали харківські угоди, Фірташ радісно отримав назад свої 12 міліардів раніше конфіскованого газу, за який вже було заплачено Газпрому українською державою, і ще раз продав його щасливому українському виборцю. Ну, про такі дрібниці, як закон Ківалова-Колесниченка, примус до «тіньової економіки» на користь Саші-Стоматолога, розставлені на всі ключові посади у силових структурах явні креатури ФСБ, згадувати не будемо: при путінськошпійонці все одно було би гірше. Ну так, принаймні, заспокоювали себе українські патріоти. Тим більше що тут починалась третя частина нашого Марлезонського балету - починався Євромайдан... Після якого весь прогресивний український світ нарешті гнівно заклеймив путінськошпіойнку та найстрашнішу корупціонерку Тимошенко, і привів до влади прогресивне, демократичне, омріяне та вистраждане однотурове українське чудо. А як же могло бути інакше?

Адже Вона:

1. Припинить будь-яку демократію та розведе корупцію на всіх щаблях влади, яка не снилась і Януковичу.
2. Зупинить наш рух у Європу і вступить у сепаратні перемовини з Путіним.
3. Забуде за Крим і обов’язково віддасть весь Донбас.
4. Приведе назад до влади колишніх регіоналів.
5. Доб’є українську економіку.
6. Буде пресувати волонтерів/добровольців і потурати сепаратистам.
7. І взагалі вона на каблуках.

«За порєбріком», у теперішніх ДНР/ЛНР, були інші аргументи:

1. Всі погані, але Тимошенко найгірша, оскільки обов’язково розбомбить Донбас.
2. І взагалі, вона п’є кров християнських немовлят, і вбиватиме дітей Донбаса без будь-якого жалю. Ну а інші… З ними все ж мабуть можна домовитись.

Пройшло 2 роки. Всенародно обраний однотур… Ну, Ви в курсі? А для ДНР/ЛНР, звичайно, певні домовленості виникли, але переважно вони стосувались взаємопідтримки контрабанди на найвищому рівні, та гарантій дуже е-естонського правосуддя стосовно верхівки тих, хто, спільно з подільниками з українського боку, таки розбомбив Донбас. Ну, а скільки дітей загинуло під різними обстрілами, підірвалось на мінах, - а хто їх рахував?

Ну, читачі, Ви зрозуміли? Як не крути, але якимось дивним чином всі «абинетимошенко» дуже чітко передбачали власну долю та її особливості… Які ставали в реальністю під час та внаслідок того, що кляту антидемократку/гейропейку/агентку госдепа/путніськошпійонку ,спільними зусиллями багатьох зацікавлених осіб, в жодному разі нікуди не пускали/щобнавітьнедумала/політична пенсія.

Тек-с, що там у нас на порядку денному? «Якщо будуть дострокові вибори, і ця клята путінськошпійонка… агент госдепа… голова тоталітарної секти… раптом… То ж втрата держави? Геноцид українців? Повна руїна решток економіки? Диктатура? ЯК МОЖНА! НІПАЗВОЛІМ!» З боку Москви, правда, все значно печальніше: «Вона хоче кинути на нас атомну бомбу»

Ну… В плані наших майбутніх перспектив… Ви зрозуміли, так?

P.S. Бонус.

Тимошенко про перспективи Януковича-президента:

image Click to view



image Click to view



image Click to view



Тимошенко про перспективи Порошенка-президента:

image Click to view



No comments.

Олекс Чиз
Джерело

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.
Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1376262.html

маразм, пропаганда, брехня, Тимошенко, люди, лохотрон, ЗМІ

Previous post Next post
Up