Пекло на землі?

Mar 12, 2016 00:29




Знаходимося зараз біля с.Кухітська Воля, Рівненська обл. Тут реально жесть, сотні, якщо не тисячі людей одночасно добувають бурштин. Море різноманітної техніки: трактори, екскаватори, мотопомпи, за допомогою яких і намивають бурштин. У тому числі бачили десятки військових вантажівок, якими і перевозять організовано помпи разом з людьми. Пам'ятаємо, як хлопці, під час наших поїздок у зону АТО, говорили, що таких вантажівок їм там дуже не вистачає. Ми їм їх проблематично, але діставали, ремонтували, відвозили. Тут же їх десятки, при чому в гарному стані.

Бурштинщики тут нікого не бояться, не ховаються, навіть блокпостів жодних немає, як було під час нашого минулорічного рейду на Житомирщину. Народ просто приїжджає на мотоциклах, автомобілях, мікроавтобусах і буквально біля дороги вже починає працювати.

"Не помітити" правоохоронці та і влада загалом весь цей жах просто не могли.

Знімаємо дроном. Покажемо все.

П.С. Пам'ятаємо, Порошенко & Со обіцяли навести лад з цим бєспрєдєлом минулого року після опублікованого нами відео масштабів нелегального видобутку бурштину в Олевському районі Житомирської області? Ну-ну.








Джерело: Автомайдан

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1343786.html

бізнес, корупція, влада, бєспрєдєл

Previous post Next post
Up