Звільнення Бабенцова і Тицького (фото, відео)

Jul 05, 2011 04:04

Originally posted by bilozerska at Звільнення Бабенцова і Тицького (фото, відео)




Всі новини, друзі, ви вже знаєте з попереднього поста: після трьох діб утримання в ІТТ і сьогоднішнього допиту у прокуратурі Печерського району Богдана Тицького і Кирила Бабенцова, звинувачених у смаженні яєчні на Вічному вогні 21 червня, відпустили на підписку. Третього хлопця, Сашка Лазаренка, відпустили ще у день затримання.

Усім трьом інкримінують ту ж саму статтю, що й Ганні Сіньковій, - "Наруга над могилою". Хлопці визнали, що зімітували процес смаження яєчні на Вічному вогні, щоб підтримати Ганну Сінькову (Тицький і Лазаренко, а Бабенцов безпосередньо в акції участі не брав, тобто не тримав над вогнем сковорідку з яєчнею). Наругу над могилою вони заперечують.

Богдан Тицький підтвердив, що міліціонери його били - спочатку під час затримання, а потім у Печерському РОВД, поваливши на підлогу, били ногами.

Незважаючи на це, обоє хлопців виглядали добре і мали щасливий вигляд - адже вони чули безперервне скандування з вулиці на їхню підтримку. Зокрема, з десятої ранку РОВД пікетували свободівці. Андрій Мохник сказав, що смаження яєчні на Вічному вогні, під яким проходять газові труби, є наругою над могилою "русскава міра".

І ось нарешті хлопців випустили. Обійми, поцілунки, крики "Слава!". В очікуванні їхнього звільнення двоє хлопців видерлися на дах будинку, що через дорогу від міліції, звісили звідти банер "Свободу патріотам!", і почали скандувати "Слава Україні!" і т.д. Це неймовірно, але з величезної відстані, через шумну вулицю, їх було чутно! Всі, хто стояв біля РОВД, дружно підтримували.
Решту побачите на фото і відео.



Біля прокуратури Печерського району. Виводять Богдана Тицького



Там само. Група підтримки



А це фото колись піде на рекламний проспект: "Адвокат Сидір Кізін: витягне будь-кого".



Дмитро Корчинський біля Печерського РОВД



Свободівський банер




Розтяжка на будинку









Кримінал: дівчина під міліцією чистить ЯЙЦЕ!!!



Мама в очікуванні сина



УРА! Вийшов Кирило Бабенцов. Позаду - адвокат Олег Бондарчук






Кирило розповідає...




А ось і Богдан Тицький!




Автори двох "вічних яєчень": звільнені хлопці і Ганна Лисиця :)





image Click to view



http://www.youtube.com/watch?v=UrKMfkRaR58

політв'язні

Previous post Next post
Up