2 місяці не палю

Oct 03, 2010 17:07

Сьогодні виповнилось 2 місяці з того моменту, як я кинув.

На початку серпня я захворів і, відповідно, цілими днями валявся вдома. Вдома я курив лише вночі, коли всі позасинають, навулиці =) А коли хворів, я засинав рано. Тобто дня три-чотири я не палив суто з технічних причин =) Робити мені було нічого, я сів читати Карра, прочитав два рази для певності =) Книжка мені сподобалась.

Але сама ідея, сама суть того, що я кину палити мене лякала. Я все ще уявляв себе у різних ситуаціях, мені здавалось, що жити, бути в ті моменти неможливо без сигарети. Найважливіше - розірвати шаблони. Наприклад, перша ранкова сигарета, сигарета після ситного обіду, сигарета з кавою, сигарета на перерві, сигарета під час серйозної розмови, - це все шаблони, їх набагато більше, їх треба розривати. Тобто декілька разів не закурити в цій ситуації. Далі буде легше. Єдине, що мені погано вдається розірвати - це алкоголь і сигарети. Випивши хоч трохи, одразу хочеться курити. Час від часу я не втримуюсь =)

Мені здавалось, що я багато втрачу. Насправді - нічого не втратив. Сигарети не приносять абсолютно нічого. Такий кайф це розуміти. Вже тижні за два-три я помітив, як неприємно пахне від курців, як неприємно сидіти в накуреному приміщенні, скільки відмазок для себе придумують люди, які курять.

Але я нікого не закликаю і не агітую кидати, бо знаю, що курці нікого не слухають у питаннях паління. Я ж не слухав =)
Previous post Next post
Up