Що робити? Куди бігти?

Oct 28, 2012 23:16

Президент підписав Закон та доручив Уряду створити робочу групу

Українці - це нація ідеалістів. Поки ми шукаємо ідеальних, тих, яких хотіли би бачити при владі, інші (які захопили владу, поки ми шукаємо ідеал), ґвалтують наші традиції, нашу мову; нас обкрадають, тиснуть на нас... та самі знаєте, яке зараз становище українців при чинній владі - "покращення вже сьогодні"
Тому:
1. На деякий час припинити бути ідеалістом.

Якщо Ви припинили (на деякий час) бути ідеалістом, то Вам треба озирнутися навколо. Що ми бачимо - при владі немає жодної сили, яка б виступала з програмою захисту українця. Але є політична партія, яка пропонує свою програму захисту українця. Ця програма не ідеальна! (але ж ми зараз не ідеалісти ;) )
Якщо Ви українець, якщо Ви активна у суспільному житті людина, то Вам потрібно звернутися до найближчого штабу "ВО Свобода", який є у Вашому місті, та:
2. Запропонувати свою допомогу на виборах 28 жовтня 2012 (пробачте, це безкоштовно, ми ідейні, ми ще й свої гроші вкладаємо)

Треба розуміти, що поки при владі немає ідейних, націоналістично-налаштованих людей (маю на увазі не обласну-місцеву владу, а всеукраїнську, людей які йдуть до влади не за грошима, а для того, аби змінити теперішній стан речей), то такі закони, як "про мову", "про тендери", і багато інших "про..." (відверто антиукраїнських, відверто корупційних) будуть прийматися і жодними засобами у рамках закону, Ви не зможете запобігти цим процесам. Тому:
3. Проголосувати на жовтневих виборах за "ВО Свобода"

Якщо Ви вважаєте (згідно створеному міфу), що Свобода непрохідна партія, то допоможіть:
4. Загітуйте хоча б одного знайомого, або незнайомого проголосувати за "ВО Свобода"

Ну і наостанок, хіба Вам нецікаво, що буде, якщо націоналісти пройдуть у парламент? ;)

ВО Свобода, вибори, роздуми

Previous post Next post
Up