Обласні чиновники мають вибрати між національною зрадою та національною революцією

Apr 28, 2010 22:26


«28» квітня 2010 року

Харківська «Свобода»: Обласні чиновники мають вибрати між національною зрадою та національною революцією

28 квітня 2010 року Харківська обласна організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» звернулася до Харківської обласної ради з вимогою протидіяти реалізації планам центральної державної влади із ліквідації державного суверенітету і незалежності України під виглядом домовленостей про перебування Чорноморського флоту Російської Федерації в Криму.

Наводимо текст звернення повністю: «Події, що розгортаються на найвищому державному рівні протягом останнього тижня, демонструють курс чинної центральної влади на згортання української державності як такої.

В умовах, коли Президент України підписує договір півстолітнього військового закабалення держави, а більшість Верховної Ради, що діє за рахунок «тушкованого» лицемірства, цинізму і підкупності, заперечення прямої волі українського народу міліцейськими кийками та сльозогінним газом, ратифікує цю цидулку, лише органи місцевої влади можуть стати на заваді національної катастрофи.

З огляду на блискавичність, ретельну спланованість та зухвальство дії Віктора Януковича і підконтрольною йому парламентської коаліції стали справжнім шоком для Української нації. Менш, аніж за 2 місяці свого царювання нова владна «команда» перейшла до рішучих кроків з планомірної ліквідації державної незалежності та суверенітету.

Сподіваємося, подальші амбіції київських «регіоналів» залишаться для всіх нас лише прогнозами «що, якби», бо своєю зрадницькою звірячістю вони вже вирили собі глибоку могилу політичного забуття.

Маски скинуто. Наївні надії на забезпечення Януковичем декоративної державності минають навіть у тих, хто живив їх у своїх національно-ліберально-демократичних фантазіях.

Водночас реакція українства на «флотильні» домовленості повністю зірвала демонстративний «одобрямс», що готувався чи-то для державних, чи-то до «братньо»-державних телевізій в найкращих традиціях колективного «почуття глибокого вдячності» часів Брежнєва та Щербицького.

Боротьба на вулиці і боротьба всередині будівлі Парламенту свідчать: Українська нація - не стадо худоби, що безоглядно йде накресленим «кормчим» шляхом. Сценарій африканської чи південноамериканської бананової держави з мегаолігархічною меншістю та злиденною національно-колонізованою меншістю провалюється.

Проблема Чорноморського флоту - це не проблема базування боєздатного підрозділу чужої військової потуги, що викликана об‘єктивними причинами. Проблема Чорноморського флоту - це торг кількома десятками іржавих посудин, що і з домовленостями, і без них затонуть до 2042 року. Але окрім того, це торг державною незалежністю та суверенітетом. Точніше - це намагання Кремлівських карликів прозондувати українців на можливість постійного приниження національної честі та гідності. Така тактика має на меті єдине - реставрацію третього Російського райху в недекоративних кордонах перших двох.

Проте уже сьогодні цей план терпить нищівну поразку. У вас, як у захисників інтересів кілька мільйонної громади слобожан, є вибір: стати на бік національної революції чи стати на бік національної зради. Закликаємо обрати перший шлях, адже спротив його неминучості дуже жорстоко покарає вашу кон‘юнктурність.

Харківська обласна організація Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» закликає депутатів Харківської обласної ради:

-       вимагати від Верховної Ради України негайної денонсації угоди про продовження терміну оренди Чорноморського флоту Росії в Україні, ініціювання процедури імпічменту Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу за порушення статті 17 Конституції України та її негайного саморозпуску і оголошення позачергових парламентських виборів;

-       звернутися до представників так званої «демократичної» опозиції в Парламенті із закликом скласти з себе депутатські повноваження та покарати власних «тушок», чия зрада стала золотою акцією в антиукраїнському сценарії «регіоналів»;

-       вимагати від Генеральної прокуратури та Служби безпеки України порушити кримінальну справу проти Президента України Віктора Януковича за посягання на державний суверенітет та територіальну цілісність України, порушити кримінальну справу проти Голови Верховної Ради України Володимира Литвина за злісне порушення регламенту Верховно Ради та фальсифікацію ратифікації угоди щодо перебування Чорноморського флоту Росії на території України».

Прес-служба

Харківської обласної організації

Всеукраїнського об‘єднання «Свобода»

067-571-01-22

097-182-97-90

--
Прес-служба ВО «Свобода»
Харківщина
(067) 571-01-22
(097) 182-97-90

ВО Свобода, Харків

Previous post Next post
Up