кнф молодість

Oct 24, 2010 00:14

В даний момент в місті Києві проходить 40-овий ювілейний Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість".
Мені пощастило мати флаєр і сходити на 2 фільми зі всього фестивалю :-))))))
При чому перший з них:
дуже симпатичний, найвеселіший зі всього фестивалю фільм "Звуки шуму" (трейлєр -www.molodist.com/molodist_tvtv/43)


мені взагалі не сподобався, бо моя точка зборки і моя душа була в іншому положенні. і я навіть заскучала. але фільм був прикольний, от шо я вам скажу. позитивні емоції від нього намагалися залізти до мене, але я їх виганяла, хоча вони й були. Досить палажитєльниє режисери, які були присутні на прем"єрі, і головна актриса, вона ж  - метроном, порадувала.
Тож виходячи з фільму, я невпевнено поставила на папірці для голосування 5, бо моя подруга на це дивилася, а мені аж ні як не хотілося, щоб мій настрій передався їй і всьо такоє. Лож ва імя блага)

А от другий фільм, на котрий я потрапила абсолютно випадково та несвідомо мене трохи зачепив (хоча страшенно і специфічний, іноді смішний в своїй абсурдності), проте з дуже красивими кадрами, настільки красивий, що я змушена зняти капелюха перед режисером, а також мушу відмітити музику, вона також була чудовою. От, як виявилося (вже в самому кінці), що він ще й підтекст мав (йомайо!), тоді я взагалі була переможена і змушена схилити свою цинічну, засинаючу голову, віддаючи честь великому мистецтву! (www.molodist.com/program_catalogue/219)
Всьо то це страшенно красиве безглузде нудотство виявляється було про душу, яка проходить свій шлях до переродження. афігєть.
Проте зачепило. 
Previous post Next post
Up