Відозва до народу України!

Mar 01, 2014 23:24



И смерти нет почетней той,
что ты принять готов -
за кости пращуров своих,
за храм своих богов.
Томас Маколей

Вільні громадяни України!
Сьогодні, першого березня 2014р. нашому народу об'явили війну.
Нація, котра називала себе братнім народом, старшим братом - показала своє істинне лице - лице Каїна.
Сьогодні нам, ослабленим після повалення нашого авторитарного лідера, зі зруйнованим б'юрократичним апаратом, фактичною відсутністю міліції та деморалізованою, знесиленою армією - запхали ніж в спину.

Сини та доньки України!
Окупант заявив, що вводить війська саме для наведення "конституційного ладу", й цей лад не обмежиться ні автономією, ні східними регіонами.
Нам нав'язують сценарій республіки Артема 1918р. з подальшою окупацією усієї території від Луганська до Ужгорода.
Скориставшись проханням про допомогу поваленого диктатора Януковича, що звинувачується у злочинах проти людства, та визнавши його легітимним правителем України, російські війська почали інтервенцію на нашу територію.
Уже в ці хвилини російський чобіт топче нашу землю в Криму. Створює постійні провокації в південних та східних областях.

Брати та сестри!
Ми повинні зберігати спокій та готуватись до мобілізації. Ми повинні припинити критику дій нашої влади. Час для критики ще прийде, та сьогодні любий конфлікт між нами на користь нашому ворогові.
Ми повинні бути єдині.
Ми можемо надіятись на допомогу ЄС, США чи НАТО, та ми повинні розуміти, що сьогодні можемо розраховувати тільки на себе.

Українці!
Фізично ми слабші за нашого ворога, та наш моральний дух сильніший.
Ми не повинні вестись на провокації. Ми повинні зберігати спокій і не піддаватись паніці.
Не важливо, якою мовою ми розмовляємо, в якому регіоні України живемо, в яку церкву ходимо й яку соціально-політичну систему підтримуємо:
всі - в жилах котрих тече українська кров, хто вірний син своєї нації, свого народу; всі - хто схиляє голову під синьожовтим стягом - я звертаюсь до вас!
За першим закликом нашого командування, за першим покликом серця - ми повинні прийти на пункти мобілізації, ми повинні взяти до рук зброю, ми повинні бути готові вмерти - та вмерти за волю, за честь, за життя всіх майбутніх поколінь!

З нами правда!
З нами Бог!
Слава Україні!

Yaroslav Lazor
Previous post Next post
Up